«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 09:27:33

Головна » 2009 » Липень » 31 » Ющенко запізнився на одруження сина



Ющенко запізнився на одруження сина
11:52:48
У четвер, 30 липня, о 18:00 у Печерському РАГСі Києва одружився син Президента України Віктора Ющенка Андрій. Журналісти, яких на церемонію не пустили, розповіли, що на ній були присутні тільки близькі родичі, а сам Президент приїхав із запізненням.
Єдиними представниками ЗМІ біля дверей РАГСу виявилися журналісти програми ТСН телеканалу 1+1, але знімати їм не дозволили. Як повідомив сайт програми, до 17:00 РАГС вже не працював, про що сповіщало оголошення на дверях, а батько нареченого на розпис приїхав із запізненням. Також 1+1 зазначив, що під час одруження молодші діти Президента розстилали весільні рушники.

Як уже повідомлялося, обраницею Андрія Ющенка стала
Єлизавета Єфросиніна, сестра відомої телеведучої Маші Єфросиніної. Єлизавета взяла прізвище чоловіка. Обоє вони 1986 року народження.

Про подробиці одруження повідомила також газета Сегодня, посилаючись на своє джерело в оточенні пари. За словами джерела, на церемонії перебували: з боку нареченої - мама Людмила Павлівна і сестра Маша Єфросиніна разом із чоловіком Тимуром і дочкою Наною, з боку нареченого - Віктор і
Катерина Ющенко разом з молодшими дітьми - Тарасом, Христиною та Софією, старша сестра Віталіна разом з чоловіком та дітьми, а також мама Андрія і перша дружина Президента Світлана Іванівна.

"Церемонія була класичною, з усіма належними атрибутами, молодятам навіть трохи довелося почекати в холі. Все було дуже зворушливо. Андрій і Ліза сильно хвилювалися, а обидві мами не стримували сліз", - додало джерело.

Сегодня також зазначила, що одруження відзначили сімейною вечерею, а чи буде у пари медовий місяць, джерело уточнити не змогло. Пропозицію, за словами джерела, Андрій зробив Лізі ще в березні, але пара не хотіла привертати увагу преси та тримала це в таємниці. Разом вони вже близько двох років. У цьому році і Ліза, і Андрій закінчили вузи. Ліза - факультет психології Київського університету. Зараз вона працює дитячим психологом у дитячому будинку. Андрій - випускник Інституту міжнародних відносин, займається бізнесом (яким, невідомо).

За інформацією ЗМІ, молодята вирушать у весільну подорож на Сейшельські острови, що обійдеться їм у 9000 доларів на двох. Крім того, за інформацією низки весільних агентств, весілля зіграють у західній частині України, одним із ймовірних місць називають місто Мукачево.

Нагадаємо, днями син лідера
Партії регіонів Віктор Янукович-молодший повідомив подробиці свого майбутнього весілля, а також вперше показав фотографію майбутньої дружини.
 
 
Категорія: Гола правда | Переглядів: 499 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...