«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 10.05.2024, 07:53:35

Головна » 2009 » Серпень » 3 » Закарпаття: Випив ацетону й взявся за «калаша»…



Закарпаття: Випив ацетону й взявся за «калаша»…
11:15:17
 
Оперативна інформація про те, що у ромському поселенні в Мукачеві один із мешканців учинив стрілянину з автомата Калашникова, надійшла минулого тижня у чергову частину Мукачівського міськвідділу міліції.

 

На місце пригоди, окрім посиленої слідчо-оперативної групи, виїхали також в.о. начальника управління карного розшуку ГУМВС Василь Мацо, перший заступник начальника міськвідділу Валерій Мишанич, начальник карного розшуку Ярослав Товкан та інші розшуковики.

 

У таборі на правоохоронців чекали перелякані роми. Працівники міліції зустрілися з активом і пояснили людям, як правильно поводитися у цій ситуації. Адже ігри зі зброєю можуть мати сумні наслідки. Далі самі роми викликали винуватця «сафарі», 28-річного Калмана. Оперативники зуміли знайти психологічний контакт зі смаглявцем і вмовити того добровільно віддати їм автомат. У магазині «калаша» ще залишався один патрон, тож міліціонери явно ризикували життям. Загалом же, за словами самого Калмана, в автоматі містилося п’ять патронів. Отже, були здійснені чотири постріли. Чи так воно було насправді, тепер з’ясовується.

 

У міськвідділі затриманий «стрілець» пояснив, що автомат йому дістався у спадок ще в 2006 році від діда, котрий нині вже покійний (ця його версія тепер перевіряється). Те, що трапилося того вечора, смаглявець і сам не може логічно пояснити. Каже, що звечора добряче випив, а далі ще й нанюхався ацетону… Від цього «коктейлю» молодика геть «перемкнуло»: схопив до рук автомата й пішов у табір! Можна лише уявити, якого жаху він навів на своїх одноплемінників. Хвала Богу, під час стрілянини ніхто не постраждав.

 

Вочевидь, Калман надивився бойовиків по «відику» й уявив себе справжнім Рембо. До речі, затриманий молодик і міліціонерам хвалився, що він у таборі «найкрутіший»… Свого часу за скоєння хуліганства Калмана вже притягали до кримінальної відповідальності. Через дурний характер він навіть з дружиною та чотирма дітьми не зміг ужитися.

 

За цим фактом порушено кримінальну справу, винуватець стрілянини в таборі наразі перебуває на підписці про невиїзд, повідомляє ВЗГ ГУМВС.

 

Василь ВІРАГ, газета «НЕДІЛЯ»
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 501 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
Студентські протести в Лондоні обернулися погромами: 32 затриманих
Погода у Закарпатті та Ужгороді 22 листопада
Уряд ліквідував Держінспекцію по охороні землі
Таїландська авіакомпанія почала приймати на роботу бортпровідників-транссексуалів
На Закарпатті спостерігається зростання захворюваності ГРВІ на 20%
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...