«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 10.05.2024, 08:28:02

Головна » 2009 » Серпень » 3 » Закарпаття: Крадуть усе...



Закарпаття: Крадуть усе...
11:22:37
У краї продовжуються крадіжки, злодюги тягнуть все підряд.
 
Так, днями в міліцію звернувся із заявою мешканець с.Коритняни, що неподалік Ужгорода. Заявник повідомив, що до його будинку шляхом пошкодження рами на вiкнi проникли невідомі зловмисники й викрали два дорогі телевiзори, три пари жiночих сережок, музичний центр, МП3-плеєр з дисками, дорогі інструменти та 500 гривень.
 
Мешканець села К.Поляна Рахівського району залишив на нiч мiкроавтобус «Мерседес» у дворi будинку. Цим скористалися злодії, поцупивши з машини навiгацiйний пристрiй, телевiзор з DVD-програвачем, грошi в сумi 400 доларiв, 3 000 чеських корун тощо.
 
У квартиру ужгородського підприємця на вул.Лермонтова проникли шляхом пошкодження серцевини замка вхiдних дверей невідомі особи й викрали зі спальні 1 700 гривень.
 
Інший ужгородський приватний пiдприємець поскаржився, що вночі з його металевого вагончика, розташованого в урочищi Дубки села Оноковцi, крадії зірвали навiсний замок з вхiдних дверей і викрали два перфоратори, «болгарку» та 120 метрів проводу. Сума збитку становить 2 500 гривень.
 
З торгової палатки підприємця з обласного центру, розташованої на пляжі біля річки в селі Кам’яниця, через незачинене вікно злодій потягнув 800 гривень.
 
З кабінету бухгалтерки одного з мукачівських підприємств невідомі особи поцупили жiночу сумочку, в якiй знаходилось 2 200 гривень, 35 євро та 9 доларів.
 
На вул.Берегiвській в Мукачеві вночі обікрали квартиру. Крадії проникли в приміщення шляхом вiджиму балконних дверей й викрали газовий котел «Арістон» вартiстю 3 800 гривень. З іншого мукачівського помешкання, на вул.Гойди, злодії, підібравши ключі до вхідних дверей, поцупили золотi вироби: печатку та обручку.
 
Розжилися злодії золотом, зокрема чотирма каблучками та жіночим кулоном, залізши до ванної кімнати будинку мешканки с.Криве Тячівського району. Господиня залишила коштовності на полиці в приймальній кiмнаті.
 
А з протестантської церкви Мукачева нещодавно невідомі особи викрали комп’ютер. Спiвробiтники карного розшуку злодія знайшли та затримали - ним виявився 28-річний місцевий мешканець. Речовий доказ вилучено, повідомляє ВЗГ ГУМВС.

 

Іван ГРИЦАН, газета «НЕДІЛЯ»
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 447 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
Студентські протести в Лондоні обернулися погромами: 32 затриманих
Погода у Закарпатті та Ужгороді 22 листопада
Уряд ліквідував Держінспекцію по охороні землі
Таїландська авіакомпанія почала приймати на роботу бортпровідників-транссексуалів
На Закарпатті спостерігається зростання захворюваності ГРВІ на 20%
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...