«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 10.05.2024, 15:01:50

Головна » 2009 » Серпень » 3 » Закарпаття: Губернатор зустрівся із керівництвом ФК «Закарпаття»



Закарпаття: Губернатор зустрівся із керівництвом ФК «Закарпаття»
18:54:53
У понеділок, 3 серпня, голова облдержадміністрації Олег Гаваші зустрівся із генеральним директором ФК «Закарпаття» Іван Шіцом, головним тренером футбольного клубу Ігорем Гамулою.

 

Також на зустрічі були присутні заступник начальника управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації Ярослав Свида, капітан команди Валентин Платонов та гравець команди, чемпіон Всесвітньої студентської універсіади у складі національної збірної України цього року Владислав Микуляк.

 

За підсумками минулого сезону 2008/09 років футбольний клуб «Закарпаття» посів першу сходинку у І лізі першості України. Набравши 74 очки, команда випередила київську «Оболонь» і увірвалася до Прем’єр-ліги чемпіонату України з футболу. На жаль, старт цьогорічного сезону в елітному футбольному дивізіоні, що розпочався для «Закарпаття» 17 липня у Маріуполі поєдинком проти «Іллічівця», був не таким вдалим: наразі команда програла й «Іллічівцю» (1:0), і чинному володарю Кубка України – полтавській «Ворсклі» (1:3), і донецькому «Металургу» (1:4). Наступна гра «Закарпаття» відбудеться 9 серпня на ужгородському стадіоні «Авангард», де закарпатці прийматимуть бронзового призера елітної ліги — харківського «Металіста».

 

– Бажаю вам перемоги у цій грі. Зараз іде період становлення команди, треба стабільно зіграти кілька матчів, а потім гра піде, – підбадьорив футболістів Олег Гаваші.

 

Те, що команда не дуже вдало зіграла на старті, спричинила і низка об’єктивних факторів: ФК «Закарпаття» не має постійної тренувальної бази. Через конфлікт навколо ужгородського стадіону «Авангард» футболісти змушені готуватись до ігор у Чопі та Мукачеві.

 

За словами Івана Шіца, це негативно впливає на якість підготовки команди. Досі з міським головою Ужгорода до кінця не вирішено питання оренди стадіону та проведення на «Авангарді» матчів команд Прем’єр-ліги. Адміністрація футбольного клубу звернулась до Олега Гаваші з проханням посприяти у поліпшенні матеріального становища команди.

 

Голова ОДА дав доручення розібратися в ситуації, аби створити команді максимально сприятливі умови для тренувань.

 

Учасники зустрічі також порушили питання невідповідності інфраструктури стадіону «Авангард» вимогам Регламенту проведення змагань серед професіональних футбольних клубів України, Федерації футболу України та УЄФА. «Авангард», який знаходиться у спільній власності громад і міста Ужгород, і області, наразі не обладнаний штучним освітленням центрального ядра стадіону, відеоспостереженням. Тренувальні футбольні поля, підтрибунні приміщення, де знаходяться роздягальні команд, медичні кабінети тощо, також у  незадовільному стані, – наголошували присутні.

 

Голова облдержадміністрації пообіцяв посприяти у виділенні коштів для завершення реконструкції та введення в експлуатацію системи штучного освітлення стадіону. Це питання буде розглянуто на сесії обласної ради, що відбудеться 7 серпня.

 

Опрацьовується і питання виділення земельної ділянки в одному з районів області для будівництва заміської тренувальної бази клубу.

Йшлося на зустрічі також про функціонування футбольної школи, поліпшення роботи футбольних відділень дитячо-юнацьких спортивних шкіл, стану футбольних полів в населених пунктах області тощо.
 
 
 
Категорія: Спорт | Переглядів: 516 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Гостре для Закарпаття питання – відселення жителів зі зсувонебезпечних територій спробував вирішити Олег Гаваші
Погода у Закарпатті на 18 листопада 2009 року
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
К Земле летят тысячи опасных астероидов
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...