«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 10.05.2024, 07:37:33

Головна » 2009 » Серпень » 7 » Американка найняла кілера чоловікові, щоб перервати медовий місяць



Американка найняла кілера чоловікові, щоб перервати медовий місяць
15:00:52
В американському штаті Флорида медовий місяць пари завершився арештом нареченої, яка підозрюється в організації вбивства свого молодого чоловіка.

 

Агент з нерухомості стала виношувати підступний план після фінансового розладу, що стався на самому початку їх сімейного життя.

26-річна Далія Діпполіто управляла в сім'ї фінансами. При цьому вона частенько витрачала не за призначенням гроші, передбачені для виплати платежів. Після того, як чоловік став висловлювати їй незадоволеність із цього приводу, Далія озлоблювалася і перетворилася на його лютого противника.

Далія, що працювала агентом по нерухомості, управляла в сім'ї фінансами. При цьому вона частенько витрачала не за призначенням гроші, передбачені для виплати платежів. Після того, як чоловік став вирсловлювати їй незадоволеність із цього приводу, Далія озлоблювалася і перетворилася на його лютого противника.

Жінка заплатила своєму знайомому 1200 доларів на покупку зброї і дала йому доручення знайти кілера.
Проте стурбований знайомий не став виконувати "спецзавдання", а замість цього звернувся до поліції.

Правоохоронці розробили цілу операцію, відправивши в ролі кілера співробітника поліції. За роботу жінка пообіцяла "кілеру" 3 тисячі доларів. Коли ж він уточнював, чи дійсно вона хоче його смерті, Далія Діпполіто розсміялася і відповіла: "Так, я була б дуже щаслива".

"Я не збираюся міняти свого рішення. Я на 5 тисяч відсотків упевнена, що хочу, аби це (вбивство) було зроблено. Якщо я щось замислюю, то доводжу справу до кінця", - додала вона.

У намічений для вбивства день поліцейські міста Бойнтон-Біч "організували" уявну загибель 38-річного Майкла Діпполіто, тоді як чоловік знаходився в поліцейській ділянці. Тим часом інші співробітники поліції відправилися в будинок молодят, аби повідомити його дружині "сумну новину".

Поліцейські зняли на відео реакцію Далії Діпполіто після того, як сержант поліції повідомив їй про те, що її чоловік нібито мертвий. Почувши "страшну звістку", вонапочала голосно ридати і кричати: "Ні, не може бути!".

На відеозаписі ж переговорів вона холоднокровно обговорювала з "кілером" детальні деталі "замовлення". Діпполіто говорила, що їй треба поклопотатися про своє алібі, і називала місцезнаходження чоловіка в день його наміченого вбивства.

Більш того, зловмисниця давала інструкції, піклуючись про те, аби поліцейські не здогадалися про замовлене вбивство. Замість цього загибель Майкла Діпполіто повинна була виглядати як розправа з боку його численних ворогів.

Медовий місяць пари ще продовжувався, коли Далію Діпполіто заарештували, звинувативши в спробі умисного вбивства.

Примітно, що Майкл Діпполіто не дуже здивувався звістці про намір дружини. Він зізнався, що в ніч перед його запланованою загибеллю "він ліг в ліжко з поганим передчуттям".

Майкл Діпполіто, що працює з будинку в маркетинговому бізнесі, в даний час бажає лише, аби "дружина залишила його, тому що в їх стосунках немає більш за сенсу".
 
 
Категорія: Світ | Переглядів: 511 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
Студентські протести в Лондоні обернулися погромами: 32 затриманих
Погода у Закарпатті та Ужгороді 22 листопада
Уряд ліквідував Держінспекцію по охороні землі
Таїландська авіакомпанія почала приймати на роботу бортпровідників-транссексуалів
На Закарпатті спостерігається зростання захворюваності ГРВІ на 20%
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...