«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 10.05.2024, 14:19:20

Головна » 2009 » Серпень » 11 » Закарпаття: Голова Виноградівської райради та його заступники отримали премій та доплат на 257 тисяч гривень



Закарпаття: Голова Виноградівської райради та його заступники отримали премій та доплат на 257 тисяч гривень
11:40:33
 
В результаті перевірок роботи Виноградівської райради Контрольно-ревізійне управління встановило, що виплати щомісячних премій, премій до свят, матеріальних допомог голові Виноградівської райради, його заступникам проводилися без відповідних рішень сесії райради, тобто з порушенням постанови Кабміну «Про упорядкування структури та оплати праці працівникам апарату органів виконавчої влади…».

 

«Вказане порушення призвело до нарахування та виплати премій та матеріальних допомог на загальну суму 257,2 тис. грн.», – таку відповідь від Головного Контрольно-ревізійного управління області отримали депутати Виноградівської райради Еміл Токач та Михайло Русанюк на свій депутатський запит щодо недотримання норм бюджетного процесу головою Виноградівської райради О. Любімовим.

 

Працівники КРУ також виявили й ряд інших порушень. Так, в результаті ще однієї ревізії встановлено порушення постанови Кабміну «Про впорядкування використання легкових автомобілів бюджетним установами…» в частині використання службових легкових автомобілів у вихідні та святкові дні. Внаслідок безпідставного використання службового автомобіля було зайво списано бензину на суму 12,5 тис. грн., повідомили zakarpatpost.net у прес-службі БЮТ області.

 

Крім того, встановлено, що фактична чисельність працівників апарату ради перевищує рекомендовану на 8 штатних одиниць, на оплату праці яких за період з 2006 по 2008 роки та 1 квартал 2009 року використано кошти місцевого бюджету на суму 332,9 тис грн.

Депутат Виноградівської райради Еміл Токач прокоментував ситуацію так: «Як видно, голова районної ради достатньо розумний, щоб вміти під час кризи так вправно викачувати кошти з бюджет, але в той же час занадто зухвалий, щоб вважати, що подібні незаконні дії зійдуть йому з рук. Звичайно, за вчинені порушення в першу чергу понесе відповідальність бухгалтер, що проводив ці фінансові махінації, та декілька рядових працівників апарату ради. Та ми не будемо опускати рук.

 

Інший депутат Михайло Русанюк повідомив, що наразі готуються листи до керівників всіх депутатських комісій Виноградівської районної ради, у відповідні інстанції, щоб не дати можливості ці порушення просто «списати». «А ще хочемо почути на черговій сесії ради як пан голова збирається повертати вказані вище кошти, та, з яким лицем він піде до людей і розповість про власні подвиги у фінансовому секторі району», – зазначив М. Русанюк.
 
 
 

 

 

Категорія: Закарпаття | Переглядів: 785 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Гостре для Закарпаття питання – відселення жителів зі зсувонебезпечних територій спробував вирішити Олег Гаваші
Погода у Закарпатті на 18 листопада 2009 року
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
К Земле летят тысячи опасных астероидов
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...