«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 10.05.2024, 21:49:30

Головна » 2009 » Серпень » 13 » Черновецький написав книгу про себе та бандитські розборки



Черновецький написав книгу про себе та бандитські розборки
16:09:27
Незабаром у столичних магазинах з'явиться нове творіння київського мера, книга "Історія успіху. Леонід Черновецький". Твір буде присвячений, зокрема, "розборкам 90-х років".

 

Свою третю книгу столичний мер написав навесні, коли перебував у відпустці в Криму. У продаж вона має надійти на початку осені. Як і попередні книги, буде проілюстрована особистими фото градоначальника.

У новому творінні Черновецький повторно розповість про те, як відкрив магазин у Будинку вчителя і заробляв по 30-50 тисяч доларів на день, а також про те, як познайомився з майбутньою дружиною. Однак, у новій книзі є багато цікавих деталей.

Мер, зокрема, розповідає, що коли його матері було 13 чи 14 років, її викрав "великий партійний чиновник з області" і привіз її у свій будинок - просто на її власне весілля. Чиновник загинув на війні, а мати майбутнього мера познайомилася з офіцером Михайлом Черновецьким.

Особисте життя мера, судячи з книги, починалося з іспитів. "Аліна забороняла призначати їй побачення, а я без неї навіть дихати не міг ні секунди".

У книзі є й спогади про життя в крихітній квартирці на Березняках, історія про те, як майбутній мер заробляв дітям на молоко грачуванням на блакитній "шістці", подарованій йому на весілля тестем.

Однак, найцікавіший розділ присвячений бурхливим 1990-м, коли майбутній мер пішов з державної служби, щоб "проявити себе до останньої крапельки".

Мер пише, що в 1993 році одного з керівників "Правекса" взяли в заручники. Бандити під'їхали до головного офісу банку з вимогою, щоб Черновецький особисто виніс викуп у 30 тисяч доларів.

"Я виніс гроші, бандит їх взяв і заявив, що я теж мусив сісти до них у машину, інакше - буде вибух. Цей бандит був так впевнений у тому, що я злякався, що запросто дозволив мені повернутися в кабінет і взяти верхній одяг. Я ж набрав "02", - написав Черновецький.

Написав він ще багато: і про політику, і про те, чому підвищив тарифи на компослуги, і як наповняється бюджет, і як проходить його робочий день.

Закінчується книга пафосно: "Тату, а що значать для тебе твої друзі?" - часто запитує мене син Степан. І я вказую йому на те місце, де в людини може знаходитися душа. Для них я завжди відкритий".

Нагадаємо, у березні Леонід Черновецький презентував книгу "Як стати мільйонером". Твір вийшов у видавництві "Фоліо" накладом 15 тисяч екземплярів. Коштувала вона близько 100 гривень, також передбачався варіант з автографом мера, за 750 гривень.

За словами самого автора, його книга узагальнила досвід 15-річної успішної роботи в бізнесі та містить рекомендації для тих, хто теж хоче стати успішним.

Раніше Черновецький написав невелику книгу "Сповідь мера".
 
 
Категорія: Гола правда | Переглядів: 498 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
К Земле летят тысячи опасных астероидов
Офіційний курс валют на 2 липня
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...