«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 22:48:09

Головна » 2009 » Серпень » 19 » Ужгород: Микола Томенко презентував «Живі голоси»



Ужгород: Микола Томенко презентував «Живі голоси»
17:44:48
Заступник голови Верховної Ради, засновник фонду «Справедлива країна» Микола Томенко у вівторок, 18 серпня, презентував в Ужгороді для вчителів української мови та літератури аудіо диск «Класика української літератури «Живі голоси».
 
Диск, виданий спільно з Національною радіокомпанією України, містить понад два десятки поезій класиків української літератури, прочитаних вголос авторами. Найстарший запис зроблений в 1903 році. Саме цей запис, на якому Марко Кропивницький читає вірш Тараса Шевченка й відкриває диск. Реліз також містить живі голоси Павла Тичини, Максима Рильського, Миколи Бажана, Володимира Сосюри, Андрія Малишка, Платона Воронька, Олеся Гончара, Василя Симоненка, Василя Стуса та Миколи Вінграновського.

 

Микола Томенко повідомив, що кожна школа в країні отримає такий диск безкоштовно й пообіцяв надалі втілювати в життя проекти, спрямовані на популяризацію всього позитивного і доброго, що є в українській культурі.

 

Нагадаємо, що торік Микола Томенко презентував школам диск «Головні пісні та мелодії України».

 

Також віце-спікер представив в Ужгороді свою книгу «Український романтик Микола Гоголь», видану до 200-річчя письменника. Головна увага в книзі зосереджена на дослідженні письмових фактів, які пов’язують Гоголя з Україною.

 

Після презентації відбулася прес-конференція для журналістів, на якій М. Томенко повідомив, що 21 серпня відбудеться позачергова сесія ВР, на якій мають бути розглянуті два головні питання, а саме ветовані президентом закон Про вибори президента та закон щодо фінансування Євро-2012.

 

Віце-спікер також висловив стурбованість ситуацією в Закарпатській обласній раді й сказав, що сподівається на те, що Закони України діють на всій території країни, в тому числі і на Закарпатті, тому БЮТу таки вдасться відновити фракцію в повному складі в такому вигляді, як того хочуть виборці.

 

М. Томенко також висловився з приводу реклами "Вони блокують – вона працює". За його словами, це передусім реклама, спрямована на підтримку кожної української жінки. «Це не лише реклама на підтримку Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, яка працює сьогодні на подолання кризи, це реклама на підтримку кожної української жінки, яка в сьогоднішніх непростих умовах утримує на собі свою родину", – сказав М. Томенко, повідомили zakarpatpost.net у прес-служба БЮТ в Закарпатській області.
 
 
Категорія: Ужгород | Переглядів: 524 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
ПР звинуватила європейську партію в необ'єктивності щодо України
Україна не скоротить викиди парникових газів
Студентські протести в Лондоні обернулися погромами: 32 затриманих
Відомтсво Азарова зобов’язалось за півроку заплатити Microsoft 100 мільйонів доларів
Співробітника українського посольства в Ірландії затримали за їзду на авто без двох шин
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...