«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 10.05.2024, 05:13:18

Головна » 2009 » Серпень » 23 » Закарпаття: Футбольний клуб «Закарпаття» зіграв свій найгірший матч у сезоні



Закарпаття: Футбольний клуб «Закарпаття» зіграв свій найгірший матч у сезоні
19:04:05
 
Головний тренер ужгородського «Закарпаття» Ігор Гамула вважає, що у матчі з луганською «Зорею» його команда програла, через те, що зіграла дуже слабовільно і без бажання.

 

Ігор Гамула, не приховуючи свого розчарування, так прокоментував гру своєї команди: «Тут зібралися всі мої знайомі люди. Люблять, що б я щось розповідав, але мені сьогодні говорити нічого. Мені соромно. Раніше моя команда так не грала. «Зорю» хочу привітати з перемогою. Вона переграла нас з усіх компонентів. Лобові матчі так, як моя команда грала сьогодні – не грають. Ми програли всю боротьбу. Чесно Вам скажу – я в шоці. Я навіть слів підібрати не можу. Програли ми Харкову, Полтаві, «Дніпру», «Металлургу» програли. Там ми програли на класі. Сьогодні ж можна було грати. Команди, в принципі, рівні по складу, є труднощі і у нас і у «Зорі», але... Таке враження, що «Зорі» потрібні були очки, а ми просто вийшли походити по красивому полю, подивитися на красивий стадіон. Від своїх футболістів я сьогодні в шоці. Я це їм і сказав. Так тільки тренера знімають з роботи».

 

Головний тренер закарпатців додав, що в першу чергу потрібно розібратися в собі: «Будемо сподіватися, що ще дадуть шанс. Але коли команда програє п’ять матчів поспіль, завжди винен тренер. Значить, не доніс щось до гравців».

 

Натомість в.о. головного тререа луганської «Зорі» Юрій Дудник вважає, що у грі майстерність і техніка гравців не була головним фактором у перемозі його команди.

 

Зокрема, Юрій Дудник сказав: «Молодці хлопці. Ми налаштовували їх на боротьбу, говорили, що виграє той, хто буде сильніший духом. У цій грі майстерність і техніка відходили на другий план. Сьогодні ми створили стільки моментів, скільки їх у нас не було за всі чотири гри. У тих матчах ми свої моменти не використали, сьогодні нам вдалося забити. Можна було ще в першому таймі вирішувати питання щодо результату, але якщо ми собі проблем не створюємо, значить, ми – не ми».

 

Наставник «Зорі» також заявив, що його команда у грі з ужгородцями мала суттєву перевагу. «Не знаю, які є статті у футбольному кодексі, але, судячи з моментів у наші ворота і у ворота «Закарпаття», у нас була істотна перевага. Нарешті ми забили гол із стандарту. Не знаю, який робити висновок. Ми виграли силову боротьбу. Якщо брати другий тайм, то у «Закарпаття» взагалі не було моментів, але коли «поїхала» нога у Омоко, Шуховцев був поряд. Зумів його підстрахувати», – згадує події матчу Дудник.

 

На його думку, гроші – не головний чинник у налаштуванні гравців на гру: «Перед грою валіз з грошима не було. Але навіть, якщо б нам привезли перед грою валізу грошей, хлопці все одно грали б так, як вміють. У налаштуванні команди гроші не грають вирішальної ролі».
 
 
 
Категорія: Спорт | Переглядів: 488 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
Студентські протести в Лондоні обернулися погромами: 32 затриманих
Погода у Закарпатті та Ужгороді 22 листопада
Уряд ліквідував Держінспекцію по охороні землі
Таїландська авіакомпанія почала приймати на роботу бортпровідників-транссексуалів
Ужгород заклеїли наліпками: "Я ненавиджу це місто"
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...