«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 10.05.2024, 23:54:28

Головна » 2009 » Серпень » 25 » Закарпаття: Водій-школяр скоїв ДТП… на маминому авто



Закарпаття: Водій-школяр скоїв ДТП… на маминому авто
09:42:18
За інформацією обласного відділу Державтоінспекції, упродовж семи місяців року на Закарпатті зареєстровано 352 дорожньо-транспортні пригоди (торік їх було 489).
 
У цих аваріях 58 людей загинуло та 422 було травмовано. Для порівняння, за аналогічний період минулого року було 93 загиблих та 577 покалічених.

 

Хоча в області загалом й спостерігається суттєве зниження аварійності, однак серпень видався в цьому плані неспокійним. Так, лише упродовж однієї доби, 16-го серпня, було зареєстровано аж 5 дорожньо-транспортних пригод з тяжкими наслідками.

 

На автодорозi Київ - Чоп бiля села Глибоке Ужгородського району водiй автомобіля «Шкода-Октавiя», житель Іршавщини, скоїв наїзд на 49-річного пiшохода. Потерпілий вiд отриманих травм загинув на мiсцi пригоди. Того ж вечора в Буштині на Тячівщині водiй автомобіля, який з мiсця пригоди зник, скоїв наїзд на 25-річного пiшохода.

 

Потерпілого було доставлено в лікарню, де з’ясувалося, що той перебуває у нетверезому стані. А невдовзі працівники ДАІ спільно з оперативниками карного розшуку розшукали й затримали водія-втікача, який травмував людину. З’ясувалося, що за кермом автомобіля ВАЗ-21104, який наїхав на пішохода, перебував 19-річний житель села Глибокий Потік Тячівського району. До слова, за 7 місяців в області зареєстровано 12 випадків, в яких водії тікали з місця ДТП. 11 з них уже розшукано.

 

Ще одна недільна автопригода в Тячівському районі сталася на автодорозi мiж селами Бiловарцi та Бедевля. Учень-дев’ятикласник сів за кермо іномарки «Форд» на австрiйських номерах, яка належить його матерi. Не маючи навиків керування автомобілем, юний водій зіткнувся з електроопорою. Внаслiдок ДТП травмувалися двоє пасажирів «Форда» віком 16 та 15 років. Потерпілих доставлено в лікарню, а побиту машину - на штрафмайданчик.

 

Трагічно завершилася ДТП на Рахівщині. Близько 8-ї години ранку 16 серпня на автодорозi мiж селами Біла Церква - Великий Бичкiв водiй автомобіля «Шкода-Фабiя»,

34-річний мешканець Білої Церкви, не впорався з керуванням i скоїв наїзд на металеве огородження. Внаслiдок ДТП 25-річний пасажир іномарки вiд отриманих травм загинув на мiсцi пригоди. Ще одному молодому пасажиру від удару відірвало ногу, i його з великою втратою кровi було госпiталiзовано в районну лікарню.

 

Сам водій «Шкоди» з мiсця пригоди зник. Коли на місце пригоди прибула слідчо-оперативна група міліції, то в салоні автомобіля знайшли пiстолет «Шмайсер», що стріляє гумовими кулями. Невдовзі горе-водія було розшукано й затримано. За даним фактом порушено кримінальну справу, винуватця аварії з трагічними наслідками взято під варту.

 

П’ята за рахунком недільна аварія сталася обідньої пори на автодорозi мiж селами Кобилецька Поляна - Великий Бичкiв Рахівського району. 20-річний хлопець не впорався з керуванням мотоцикла, який був без номерних знаків, і з’їхав у кювет. Внаслiдок ДТП молодий водій опинився з переломом шиї на лікарняному ліжку.

 

Іван ГРИЦАН, газета «НЕДІЛЯ»
 
 
 
 

 

Категорія: Закарпаття | Переглядів: 590 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
К Земле летят тысячи опасных астероидов
Офіційний курс валют на 2 липня
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...