«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 23.11.2024, 21:45:30

Головна » 2009 » Серпень » 25 » Італійські банки почали приймати сир як заставу



Італійські банки почали приймати сир як заставу
15:00:05
Італійські банки почали приймати як заставу сир. Так, банк Credito Emiliano видає кредити забезпечені знаменитим італійським сиром Parmigiano Reggiano, який також відомий як пармезан.

 

Лише банківський будинок Credito Emiliano, за власним бажанням, прийняв на зберігання від своїх клієнтів 400 тисяч кіл пармезану. Оцінна вартість 40-килограммового сирного колеса складає 300 євро.

Банк придбав для зберігання "сирної застави" спеціальне складське приміщення, в якому за процесом дворічного визрівання сиру стежить відомий фахівець Вільям Біззаррі. Якщо, за словами експерта, клієнт не повертає кредит, його пармезан виставляється на продаж.

Банк нічим не ризикує, якщо ціна на популярний сир впаде, він зажадає у клієнта відшкодувати різницю або в грошовому еквіваленті, або додатковою кількістю пармезану.

Ця фінансова система бере свій початок в 1950 роках і допомагає виробникам сиру уникати труднощів з фінансуванням протягом дворічного період дозрівання пармезану.
 
 
Категорія: Економіка | Переглядів: 505 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
ДАІ запропонувала нові правила дорожнього руху
Ученые предрекают Земле апокалипсис из-за гигантской магнитной бури в 2013 году
69 лет назад началась Великая Отечественная война
Погода у Закарпатті та Ужгороді 28 червня
Депутаты разрешат курить только под специальными знаками
Офіційний курс валют на 14 липня
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...