«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 10.05.2024, 10:04:50

Головна » 2009 » Серпень » 27 » Янукович запевнив, що дача "Межигір'я" належить йому



Янукович запевнив, що дача "Межигір'я" належить йому
16:11:08
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що є законним власником будинку загальною площею 600 квадратних метрів, розташованого на території державної резиденції "Межигір'я" у селі Нові Петрівці Вишгородського району Київщини.

 

"Після того, як я заплатив (за будинок), я отримав усі документи, я отримав дозвіл на прописку, я отримав все, що необхідно. Тобто, я сьогодні є власником (будинку), все інше, що там є, мені не належить", - сказав Янукович на прес-конференції.

Він підкреслив, що орендував резиденцію з 2007 року та щомісяця платив за неї 10-12 тисяч гривень. Така сума оренди для нього була зависокою, тому Янукович попросив свого юриста підготувати документи, щоб викупити будинок у резиденції.

У той же час, лідер регіоналів не назвав суму, яку йому довелося сплатити за купівлю будинку, підкресливши лише, що вона була досить висока. "Ціна для мене була дуже серйозною, тому я був вимушений продати практично все, що мені належало, і в Донецьку, і в Києві, квартири, які мав. Я все продав і зробив це офіційно, купив цей будинок", - підкреслив Янукович.

Також він розповів, що будинок в нього намагалися відібрати, починаючи з 2005 року. Зокрема, лідеру ПР, за його словами, відключали світло та опалення. Пізніше президент Віктор Ющенко підтвердив рішення Леоніда Кучми про передачу будинку Януковичу, сказавши при цьому: "Я ніколи людину з хати не виганяв".

Опозиційний лідер також відзначив, що, не дивлячись на те, що загальна площа його будинку становить близько 600 квадратних метрів, його корисна площа - лише 250-260 квадратних метрів.

Коментуючи рішення уряду повернути в державну власність резиденцію "Межигір'я" і будинок, який належить йому, Янукович назвав це невдалою піар-акцією.

Нагадаємо, Кабінет міністрів 26 серпня ухвалив рішення про повернення резиденції "Межигір'я" у державну власність. Прем'єр Юлія Тимошенко заявила, що має алгоритм цього повернення.

У 2007 році державна резиденція "Межигір'я" була передана у власність НАК "Надра України". Вже тоді БЮТ заявив, що 136 гектарів землі та 94 інфраструктурних об'єктів держдачі було передано незаконно.

Втім, цього року Київський апеляційний господарський суд визнав законним відчуження державної резиденції "Межигір’я" і передачу її в приватні руки.

Сам Янукович раніше кілька разів заперечував звинувачення в тому, що він брав участь у відчуженні державної резиденції.
 
 
Категорія: Гола правда | Переглядів: 586 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
Студентські протести в Лондоні обернулися погромами: 32 затриманих
На Закарпатті спостерігається зростання захворюваності ГРВІ на 20%
Гостре для Закарпаття питання – відселення жителів зі зсувонебезпечних територій спробував вирішити Олег Гаваші
В Україні повністю заборонять рекламу ліків
Погода у Закарпатті на 18 листопада 2009 року
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...