«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 23:27:09

Головна » 2009 » Серпень » 31 » Школярі закарпатського Міжгір’я плаватимуть у закритому басейні з підігрівом



Школярі закарпатського Міжгір’я плаватимуть у закритому басейні з підігрівом
16:19:42
На Закарпатті мальовнича Міжгірщина відтепер тішить туристів не лише гірськолижними витягами, численними турбазами, а й пропонує їм поплавати у 25-метровому басейні, оздоровитися й просто відпочити із комфортом.
 
Готельно-оздоровчий комплекс «Жива вода» знаходиться у Міжгір’ї, на березі р. Ріка. Ясна річ, тут незабутні краєвиди та й озеро Синевир і Шипіт неподалік. А, власне, своєю родзинкою заклад вважає сучасний закритий басейн із підігрівом, що наповнюється джерельною водою. Кажуть, задовольнять потреби не лише любителів, а й професійних плавців. Справді, басейн на п’ять доріжок, є три - і п’ятиметрові вишки. Крім того, комплекс – п'ятиповерховий корпус на 30 номерів, є ресторан, SPA-центр, конференц-зал, альтанка, мангал, дитячий майданчик.
Оздоровчий комплекс під час робочої поїздки на Міжгірщину відвідав голова Закарпатської облдержадміністрації Олег Гаваші.
– Розвиток туристично-рекреаційної галузі є пріоритетним напрямом роботи облдержадміністрації, районних адміністрацій. Останнім часом практично у кожному районі відкриваються такі заклади. І в цьому лідером є Міжгірщина, – відзначив Олег Гаваші.
Керівник краю подякував районному керівництву за те, що воно докладає зусиль, аби інвестор тут почувався комфортно. Чи не тому найбільше гірськолижних витягів – саме на Міжгірщині, – сказав голова облдержадміністрації.
З 1992 року через відсутність коштів на утримання плавальний басейн перестав функціонувати. У зимовий період будівля спорткомплексу не опалювалась, відтак під дією кліматичних факторів почалися руйнівні процеси. Вийшло з ладу технологічне обладнання плавального басейну, було майже повністю зруйноване керамічне облицювання ванни та приміщення.
Рішеннями Міжгірської районної ради з 1996 року спорткомплекс постійно включався до переліку об’єктів, що підлягали приватизації, кілька разів оголошувались конкурси з його продажу. В липні 2005 року об’єкт приватизовано шляхом продажу за конкурсом. Обов’язковою умовою продажу є відновлення роботи і збереження профілю плавального басейну.
Протягом 2006-2009 років власником проведено повне відновлення плавального басейну та здійснено реконструкцію будівлі спорткомплексу і технічної інфраструктури (збудовано котельню, переобладнано частину приміщень під готель, ресторан, тренажерний зал, сауну тощо, проведено благоустрій прилеглої території). За домовленістю районної влади та дирекції басейну, для дітей району у визначений час послуги будуть надаватися безкоштовно. Є й можливість використовувати басейн при Дитячій юнацькій спортивній школі, тож заплановано відкрити й секцію плавання.
 
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 512 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
ПР звинуватила європейську партію в необ'єктивності щодо України
Україна не скоротить викиди парникових газів
Студентські протести в Лондоні обернулися погромами: 32 затриманих
Співробітника українського посольства в Ірландії затримали за їзду на авто без двох шин
Ни визы, ни свободные рынки нам пока не светят
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...