«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 14.05.2024, 14:51:25

Головна » 2010 » Липень » 17 » 76-річна українка вже півроку живе в терміналі ізраїльського аеропорту



76-річна українка вже півроку живе в терміналі ізраїльського аеропорту
05:57:01

Літня українка-емігрантка, через виникнення проблем з документами, вже майже півроку знаходиться в терміналі ізраїльського аеропорту.
Репатріантка з України, вже кілька місяців живе в терміналі 3 міжнародного аеропорту Бен-Гуріон в Ізраїлі. Працівники аеропорту вже не дивуються її присутності і намагаються допомагати літній жінці, яка, навіть, не знає івриту.

76-річна Раїса Семенова чекає, коли міністерство абсорбції підшукає для неї відповідне житло. За словами жінки, аеропорт - це єдине місце в Ізраїлі, яке їй знайоме.

Повідомляється, що Раїса Семенова репатріювалася з України, прожила якийсь час на історичній батьківщині, потім виїхала в Україну і півроку тому повернулася до Ізраїлю.

За словами літньої жінки, після чергового повернення у неї виникли "якісь проблеми з документами", які не дозволяють знайти їй житло. Перший час вона проживала у своєї родички, яка має серйозні проблеми зі здоров'ям, але після того, як їй довелося звідти з'їхати, вона повернулася в аеропорт.

Жінка розповідає, що вона отримує гроші від "Бітуах Леумі", але при цьому повідомляє, що вона може витратити на їжу "лише кілька шекелів на день". Відзначимо, що Раїса Семенова стверджує, що вона отримує пенсію від Інституту національного страхування ("Бітуах Леумі"), але, швидше за все, "пенсією" вона називає допомогу з прожиткового мінімуму.

У бесіді з журналістами Раїса Семенова відзначає, що працівники міністерства абсорбції кілька разів пропонували їй житло в різних районах країни, проте вона не погоджувалася на переїзд. За словами репатріантки, їй підходить "далеко не всяке житло". Вона вважає, що як глибоко літня людина вона має жити в центрі країни.

Також повідомляється, що після звернення до депутата Кнесету Зєева Бєльського, для Раїси Семенової було знайдено тимчасове житло в Раанані. Але на даний момент невідомо, чи погодиться репатріантка на переїзд.

В свою чергу Бєльський відзначає: навіть у тому випадку, якщо співробітники міністерства абсорбції діяли у повній відповідності з існуючими інструкціями, не можна допускати, щоб літня репатріантка жила і спала в громадському місці.
 
 
 
Категорія: Світ | Переглядів: 335 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Военные спасли мужчину, пролежавшего 14 дней под завалами на Гаити
МВФ вимагає в України підвищити ціни на газ для населення на 75%
До 2100 року Земля нагріється більше, ніж передбачає Копенгагенська угода
Пищевые добавки придумали фальсификаторы продуктов
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...