«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 12:01:27

Головна » 2010 » Квітень » 9 » Апельсиновий сік нейтралізує жирну їжу



Апельсиновий сік нейтралізує жирну їжу
11:31:27

Вживання в їжу продуктів, що містять флавоноїди, нейтралізує окислювальний стрес і запалення, породжене хворою їжею типу фаст-фуда, і допомагає запобігти пошкодженню кровоносних судин. На думку ендокринологів Університету Буффало /США/, одним з кращих джерел корисних флавоноїдів є апельсиновий сік, оскільки він багатий могутніми флавоноїдами, які служать основними антиоксидантами. Якщо апельсиновим соком запивати їжу з високим вмістом жирів і вуглеводів, речовини в напої блокують дію активних форм кисню і інших запальних агентів.
У дослідженні взяли участь здорові чоловіки і жінки у віці від 20 до 40 років з нормальною вагою. Активність вільних радикалів кисню в організмі збільшилася в середньому на 62% після сніданку, запитого водою, на 63% після солодкого напою і менш всього - на 47% - апельсиновим соком. Апельсиновий сік також запобіг значному зростанню SOCS-3 - важливого медіатора опору інсуліну, який сприяє розвитку діабету другого типу.
 
 
Категорія: Здоров’я | Переглядів: 429 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Україна увійшла до Топ-5 країн Європи за рівнем насильства серед молоді
Гривні загрожує обвал до 16 гривень за долар
Українські моряки хитрощами вирвалися з піратського полону
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...