«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Квітень 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 02.07.2025, 19:02:31

Головна » 2010 » Квітень » 9 » Апельсиновий сік нейтралізує жирну їжу



Апельсиновий сік нейтралізує жирну їжу
11:31:27

Вживання в їжу продуктів, що містять флавоноїди, нейтралізує окислювальний стрес і запалення, породжене хворою їжею типу фаст-фуда, і допомагає запобігти пошкодженню кровоносних судин. На думку ендокринологів Університету Буффало /США/, одним з кращих джерел корисних флавоноїдів є апельсиновий сік, оскільки він багатий могутніми флавоноїдами, які служать основними антиоксидантами. Якщо апельсиновим соком запивати їжу з високим вмістом жирів і вуглеводів, речовини в напої блокують дію активних форм кисню і інших запальних агентів.
У дослідженні взяли участь здорові чоловіки і жінки у віці від 20 до 40 років з нормальною вагою. Активність вільних радикалів кисню в організмі збільшилася в середньому на 62% після сніданку, запитого водою, на 63% після солодкого напою і менш всього - на 47% - апельсиновим соком. Апельсиновий сік також запобіг значному зростанню SOCS-3 - важливого медіатора опору інсуліну, який сприяє розвитку діабету другого типу.
 
 
Категорія: Здоров’я | Переглядів: 466 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Янукович: об’єднання "Нафтогазу" і "Газпрому" неможливе
Омонівців, які вкрали картки з місця аварії літака Качинського, залишили на волі
Володимир і Віталій Клички офіційно стали "друзями Євро-2012"
Янукович: українська і російська мови не дуже відрізняються
Янукович не підпише закон про вільні мітинги
Україна відзначає 19 років Незалежності
Ужгородская сборная привезла “золото” с чемпионата Украины по классическому дартсу
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...