«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 06.05.2024, 00:49:13

Головна » 2009 » Вересень » 3 » Банк "Надра" віддає депозити заставними машинами



Банк "Надра" віддає депозити заставними машинами
18:45:44
Вкладників банку "Надра" змушують брати в кредит заставні автомобілі в обмін на повернення депозиту.

 

Про це розповіла харківська вкладниця банку Наталія (ім’я змінено, всі дані про жінку знаходяться в редакції ТСН.ua). За словами вкладниці, вона зіткнулася з труднощами, коли хотіла забрати свій депозитний внесок у сумі близько 108 тисяч гривень.

Для повернення грошей жінці майже в ультимативній формі запропонували придбати в банку заставне авто. При цьому машину їй запропонували за завищеною ціною, яка складалася з вартості самого автомобіля та відсотків, що кожного дня додавалися до цієї суми. Пропозицію працівники "Надр" зробили у загрозливій формі, пояснивши, що тільки так вкладниця зможе отримати свої гроші.

Наталія з пропозицією погодилася, але після цього в неї почалися нові проблеми. Банк почав затягувати процес оформлення придбання машини. В той же час, відсотки на суму її вартості накопичувалися, внаслідок чого жінка втрачала по 50-60 доларів на день.

Крім того, банк додав їй нові витрати, адже для оформлення кредиту змусив їздити між Харковом, Києвом, де знаходиться центральний офіс фінустанови, та Тернополем, де й потрібно було оформлювати право власності на авто. Всього процес оформлення кредиту та вимушених поїздок по Україні затягнувся з 24 липня до початку вересня.

Проблеми не завершилися й після оформлення кредиту. Представники банку "Надра" встановили ліміт на зняття коштів із депозитного рахунку в сумі 5 тисяч гривень, у той час, як внесок перевищував 100 тисяч гривень. Вирішити цю ситуацію вдалося тільки після скандалу.

Жінка також відзначила, що проблеми з депозитами виникли через політику київського керівництва банку, адже у харківському офісі їй не могли видати гроші без дозволу центрального керівництва.

Нагадаємо, у серпні міністр внутрішніх справ Юрій Луценко звинуватив колишнє керівництво банку "Надра" у пограбуванні вкладників. за словами голови МВС, в нього є інформація про незаконне використання коштів вкладників колишнім керівництвом банківської установи.

За словами прем'єра Юлії Тимошенко, зараз банк "Надра" перебуває у стані, недалекому від банкрутства. Глава уряду пообіцяла зробити цей банк державним, щоб почати повернення грошей вкладникам. Зараз у "Надрах" працює тимчасовий адміністратор.
 
 
Категорія: Фінанси | Переглядів: 582 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Лазерній корекції зору знайшли більш сучасну і безпечну заміну
Организм человека может сам вырабатывать лекарство от ожирения
На Марсі знайшли залишки гігантського озера
Ученые выяснили, что склонность к азартным играм передается по наследству
В сибирских школах будут преподавать китайский язык
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...