«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 13:32:40

Головна » 2009 » Листопан » 25 » «Барселона» перемогла «Інтер» у Лізі чемпіонів



«Барселона» перемогла «Інтер» у Лізі чемпіонів
06:00:14
 
Голи Херарда Піке і Педро Родрігеса дозволили «Барселоні» впевнено обіграти «Інтер» на «Камп Ноу» у матчі 5-го туру Ліги чемпіонів. Перемога наблизила каталонців до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.
 
Суперники почали матч без розвідки, і біля воріт Жуліо Сезара відразу стало жарко. Перший же кутовий призвів до того, що Лусіо мало не відзначився автоголом. На сьомій хвилині рахунок міг відкрити вже Хаві, однак трохи не дотягнувся до м'яча після хорошої передачі Педріто. Проте вже в наступній атаці каталонці добилися свого.
 
Після подачі з кутового Анрі головою скинув м'яч на дальню штангу, а височенний Херард Піке виграв єдиноборство у капітана міланців Хав'єра Дзанетті і вразив ціль - 1:0. Вийшовши вперед, «Барса» і далі мала відчутну перевагу у володінні м'ячем і вела позиційну атаку. Хаві міг подвоїти рахунок ударом зі штрафного. «Інтер», постійно вдавався до тактики дрібного фолу, виглядав дуже блідо. Атаки господарів слідували одна за одною, і ось уже блискучий момент занапастив Педріто Родрігес, який не зумів з меж штрафного викотити м'яч під удар партнеру.
 
У середині тайму 22-річний футболіст виправився: він відгукнувся на вивірений навіс Даніела Алвеса і пробив з льоту - Сезар дотягнувся до м'яча, що летів у дальній кут, але не зміг завадити сфері влетіти у сітку. «Нерадзуррі» у другому таймі заграли активніше, і на 53-й хвилині Дієго Міліто в результаті стрімкої контратаки вивів на удар Самюеля Ето'о. Камерунець впав у карному майданчику в протистоянні з Алвесом, а швейцарський арбітр Массімо Бузакка порушення в цьому епізоді не побачив.
 
Відповідь «Барси» послідувала негайно - фланговий прорив Алвеса, навіс в карний майданчик і забійний удар Хаві головою. Втім, Сезар зробив відчайдушний кидок в лівий нижній кут і врятував свою команду. Бразильський голкіпер був напоготові і на 68-й хвилині, коли відбив гарматний постріл Алвеса зі штрафного. Було очевидно, що чемпіони Іспанії зменшив оберти, оскільки рахунок на табло їх абсолютно влаштовував. При всьому при цьому в кінцівці «Барса» мала куди більше шансів довести справу до розгрому, ніж «Інтер» - розмочити рахунок.
 
Навіть вихід на заміну Маріо Балотеллі і Рікарду Куарежми ніяк не позначився на грі «чорно-синіх». У заключному турі «Барсі» потрібно уникнути великої поразки в Києві у грі з «Динамо», щоб забезпечити собі участь в плей-офф. «Інтеру» ж належить важка домашня дуель з казанським «Рубіном».
 
ЛІГА ЧЕМПІОНІВ. Груповий етап Група F. 5-й тур
БАРСЕЛОНА - ІНТЕР - 2:0 1:0 Херард Піке, 10 2:0 Педро Родрігес, 23
 
 
 
Категорія: Спорт | Переглядів: 402 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Україна увійшла до Топ-5 країн Європи за рівнем насильства серед молоді
Українські моряки хитрощами вирвалися з піратського полону
Партія регіонів назбирала 300 депутатів, щоб переписати Конституцію
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...