«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 12.05.2024, 22:29:32

Головна » 2009 » Жовтень » 19 » Блок Тимошенко вимагає негайно скасувати депутатську недоторканність



Блок Тимошенко вимагає негайно скасувати депутатську недоторканність
12:45:49
Блок Тимошенко вимагає негайно скасувати депутатську недоторканність, щоб покарати усіх, задіяних у справі про зґвалтування в "Артеку".
 
Фракція БЮТ вимагає у вівторок, 20 жовтня, розглянути першим питанням на сесії Верховної ради зміни до Конституції, що стосуються скасування депутатської недоторканності.

Про це на засіданні погоджувальної ради заявив представник Блоку Юлії Тимошенко Андрій Кожем’якін. За його словами, враховуючи резонанс від скандалу про зґвалтування дітей в "Артеку", "необхідно поставити депутатів на один ступінь з цими нещасними дітьми та їхньою матір'ю".

Тому БЮТ запропонував поставити першим питанням порядку денного законопроект, свого часу внесений за спільним авторством лідера фракції Блоку Тимошенко Івана Кириленка та члена фракції НУ-НС В'ячеслава Кириленка.

Крім того, за словами Кожем'якіна, після зняття недоторканності відповідальність нестимуть всі депутати, які безпідставно звинувачували опонентів у причетності до скандалу. "Якщо ті депутати, які казали про це, маючи депутатський захист, думають, що вони відсидяться за недоторканністю – то вони помиляються", - наголосив бютівець.

"Ми знімаємо недоторканність, і якщо це (звинувачення) не буде доведено фактами і слідством – вони всі підуть по статті Кримінального кодексу", - пообіцяв він.

Також Кожем'якін повідомив, що БЮТ зареєстрував постанову про створення тимчасової слідчої комісії для розслідування обставин скандалу, яку фракція наполягає "голосувати другим питанням".

"І третє: для того, щоб не збуджувати емоційні питання сьогодні у Верховній раді, ми відкликаємо всі кадрові пропозиції і всі кадрові питання", - заявив він.

Нагадаємо, раніше віце-спікер ВР, представник БЮТ Микола Томенко запропонував Раді розглянути питання про скасування недоторканності народних депутатів, суддів і президента.

У справі про зґвалтування дітей раніше пролунали імена трьох представників БЮТ - Сергія Терьохіна, Віктора Уколова та Руслана Богдана.

Втім, ця інформація офіційного підтвердження не отримала. У свою чергу, представники БЮТ пообіцяли притягнути до відповідальності регіонала Вадима Колесніченка та бютівця Григорія Омельченка, які оприлюднили подробиці скандальної справи.
 
 
Категорія: Політика | Переглядів: 428 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
За кожен зайвий метр українців можуть змусити платити по 10 гривень
Шевчук зазначив, що говорити з Путіним можна і без "тремтіння колін"
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...