«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 14.05.2024, 12:16:12

Головна » 2010 » Липень » 15 » Бразильській топ-моделі відріжуть найбільші у світі груди



Бразильській топ-моделі відріжуть найбільші у світі груди
13:53:17
Власниця найбільшого бюста у світі госпіталізована із загрозою зараження крові. Під час останньої операції зі збільшення грудей в її організм потрапили стафілококи і викликали інфекцію. Лікарі не виключають можливості ампутації молочних залоз.

29-річна бразильська модель Шейлі Херші, яка мешкає в Техасі, раніше перенесла 30 операцій зі збільшення грудей без будь-яких ускладнень. Зараз за життя манекенниці борються медики з лікарні штату Техас.

"Мені було дуже боляче, лихоманило. Я не могла нормально дихати, це було жахливо! Я цілий день була прикута до ліжка, не могла встати", - згадує дівчина свою госпіталізацію.

Шейлі поставила собі за мету отримати найбільші груди у світі, для чого близько 30 разів лягала під ніж пластичного хірурга. Остання операція відбулася в червні. З якоїсь поки що невстановленої причини вона була проведена неякісно, і в організм пацієнтки проникли патогенні бактерії стафілококи, які викликали серйозну інфекцію.

За даними медиків, вражені обидві груди Херші і виникла загроза сепсису - смертельно небезпечного зараження крові. Найближчим часом лікарі вирішать, що робити з інфікованою ділянкою: вирізати пацієнтці обидві груди повністю, або тільки уражені ділянки. Імплантати, в яких вже більше 4 літрів силікону, видалять у будь-якому випадку.

Шейла Херші народилася в бразильському місті Віторія і переїхала до Х'юстона, штат Техас, де стала домогосподаркою. На власному сайті дівчина описує себе як співачку, танцівницю, актрису, щасливу матір і модель, запевняє, що досконало володіє не тільки португальською та англійською, але й китайською, іспанською та італійською мовами.

Спочатку цивільний чоловік Херші підтримував кохану в прагненні збільшити груди і спонсорував всі операції, окрім останньої. Цього року він порадив дівчині зупинитися і поберегти здоров'я, але Херші відмовилася і, будучи поставленою перед вибором наречений або перси, обрала останні.

Перед останньою операцією розмір її грудей сягнув 38KKK. За свій пишний бюст білявка навіть була удостоєна особливої бразильської премії, що є еквівалентом занесення до Книги рекордів Гіннесса.
 
tsn.ua
 
Категорія: Світ | Переглядів: 460 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Самые лучшие современные кроссовки вредны для ног
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Военные спасли мужчину, пролежавшего 14 дней под завалами на Гаити
МВФ вимагає в України підвищити ціни на газ для населення на 75%
До 2100 року Земля нагріється більше, ніж передбачає Копенгагенська угода
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...