«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 06.05.2024, 09:36:35

Головна » 2009 » Вересень » 17 » Чоловік наніс своїй дружині 34 ножових поранення



Чоловік наніс своїй дружині 34 ножових поранення
09:22:04
Мало не щотижня до міліції надходять повідомлення з сімейних фронтів, де відбуваються страшні баталії. Шкода, але дедалі більше подружніх пар свої негаразди воліють вирішувати поножовщиною і аж ніяк не бажають сідати за стіл переговорів, аби домовитися та розійтися полюбовно. Чоловіки втрачають розум через ревнощі й нагадують жінкам, хто в домі господар, частіше такі суперечки закінчуються непоправною трагедією. Саме так зовсім нещодавно трапилося в одній сім’ї, що проживала у селі Бубнів Володимир-Волинського району. Нагадаємо, що лише за останні два тижні це вже четверте побутове вбивство на Волині скоєне на ґрунті ревнощів.
 
Руслан в шлюбі із покійної Анною прожив вісімнадцять років. За цей час у них народилося троє доньок. Але відносини між ним та дружиною чомусь ніяк не складалися, чоловік постійно підозрював свою кохану у подружній зраді. Рік тому пара розійшлася, проте Руслан не втрачав надії і хотів все-таки відновити свою сім`ю. Однак для цього він знайшов власний спосіб: наточив вдома ножа і пішов до Анни, яка на той момент на сусідній вулиці допомагала своїй тітці по господарству. Чоловік вирішив – або вона буде з ним, або ні ким. Після короткої розмови з колишньою дружиною він зрозумів, що відродження їхньої сім`ї неможливе, тому не роздумуючи ухопився за ножа і замахнувся на Анну. Жінка вражена неадекватною поведінкою свого чоловіка кинулася втікати. Вона перебігла вулицю, сподіваючись на допомогу від людей, котрі стояли неподалік. Але оскаженілий чоловік наздогнав її першим та почав з особливою жорстокістю наносити ножові поранення.

Валентина Косовець саме у той момент розмовляла зі своєю сусідкою, їй довелося стати випадковим свідком цього вбивства. Односельчанка потерпілої розповідає, що Руслан не міг зупинитися, коли вбивав свою дружину. Рятувати її було пізно, адже перше поранення трапилося в шию. Крім того, неподалік стояли лише одні жінки, які були безсилими перед розлюченим Русланом. Жінка не могла стримувати своєї злості та шоку. Вона переконана, що якби вчасно не приїхала міліція, то селяни вчинили би самосуд над зловмисником.

У свою чергу затриманий про скоєне вбивство розповідає спокійно та у детальних подробицях. Свій вчинок він пояснює просто: довела мене до такого життя. Розповідає, що жінка постійно його зраджувала, днями не ночувала вдома, мало уваги приділяла дітям. А він як зразковий сім’янин хотів тихого мирного щастя, намагався щоразу відновити родину, пробачав Анні її зради. Свій вчинок Руслан коментує неоднозначно:

- Я не мав права забрати у неї життя, але на вбивство йшов свідомо. Шкодую лише що діти залишилися без батьків.

Однак односельчани розповідають зовсім інше про затриманого. Знайома потерпілої Інна Косовець переконана, що Анна не зраджувала свого чоловіка. Звичайно, якісь чутки ходили, але ж ніхто не міг сказати цього напевно. А от про те, що чоловік постійно знущався над своєю дружиною знало все село. Він неодноразово вчиняв побоїще у власному домі, безпричинно ревнував потерпілу та постійно їй погрожував. Також люди в селі говорять, що Руслан намагався втопити свою 15-річну дочку та зґвалтувати 17-річну старшу дочку.

На чиєму боці опиниться правда з’ясовуватиме досудове слідство. Старший слідчий Володимир-Волинського МВ УМВС в області Віктор Наглій розповів, що поки обставини вбивства відомі лише зі слів підозрюваного. Міліціонерів також вразила надмірна жорстокість, з якою були нанесені тілесні ушкодження. Жінка отримала 34 удари ножем, 5 із них стали для неї смертельними.

Сьогодні для трьох осиротілих дочок, напевно, немає значення, хто винен у їхній сімейній трагедії. Вони втратили родину і тепер житимуть з бабусею. На жаль, їхній батько не подумав про них, коли зважувався на такий відчайдушний крок. Хотілося б, аби дорослі, що не вміють знаходити між собою спільної мови, не перекладали на дитячі тендітні плечі свої проблеми та не травмували психіку власних дітей.
 
ВЗГ УМВС України у Волинській області
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 418 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Лазерній корекції зору знайшли більш сучасну і безпечну заміну
На Марсі знайшли залишки гігантського озера
Ученые выяснили, что склонность к азартным играм передается по наследству
В сибирских школах будут преподавать китайский язык
На Закарпатті оголошено штормове попередження: грози, зливи, град та шквалистий вітер
В Закарпатье объявлено штормовое предупреждение
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...