«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 13.05.2024, 15:32:34

Головна » 2009 » Жовтень » 26 » Чому рибу не можна запивати вином?



Чому рибу не можна запивати вином?
13:28:07
Учені з`ясували, чому риба не поєднується з червоним вином. Виявилось, що неприємний рибний присмак після сумісного вживання цих продуктів з`являється через залізо, що міститься в вині. Результати роботи опубліковані в журналі Journal of Agricultural and Food Chemistry. Їх короткий виклад доступний на порталі SCIENCENOW.
 
Більшість сортів червоного вина змінюють смак рибних страв, сприяючи утворенню сильного рибного післясмаку. Виявилося, що інтенсивність присмаку залежить від концентрації в вині заліза. При цьому білі вина містять більше заліза, ніж вина червоних сортів.
 
 
Категорія: Наука та ІТ | Переглядів: 722 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Закарпаття отримало від уряду 15 млн. грн. на ліквідацію наслідків грудневого стихійного лиха
Церкви на Перечинщині обкрадав братський “дует”
У Канаді відбулося п’ять масових акцій на підтримку Тимошенко
На Закарпатті спостерігається зростання захворюваності ГРВІ на 20%
Род Стюарт осуществляет свою мечту - записать альбом вместе со Смоки
Самый дорогой особняк в мире оценивается в $150 млн.
В мировом океане найдены почти 18 тысяч неизвестных видов
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...