«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 12:54:13

Головна » 2009 » Листопан » 3 » Чудо-ліки від свинячого грипу



Чудо-ліки від свинячого грипу
11:12:02
Китайські фармацевти розробили препарат проти вірусу A/H1N1, котрий виліковує хворих за три дні. Особливо ефективні таблетки при лікуванні дітей.
 
У Китаї розробили препарат, який здатен вилікувати від грипу A/H1N1 за три дні.

Про це повідомив заступник керівника пекінського управління по традиційній китайській медицині Ту Чжітао.

За його словами, препарат особливо ефективний для лікування дітей.

"Деяким дітям буде достатньо прийняти одну або дві дози препарату", - заявив він.

Ліки, що отримали назву "Протизастудні №2", вже з'явилася на прилавках пекінських аптек за роздрібною ціною шість юанів (трохи менше долара) за упаковку.

Проте, Всесвітня організація охорони здоров'я поки не має інформації про нові чудо-ліки, у зв'язку з чим не може дати експертну оцінку їх ефективності. На сьогодні ВООЗ для лікування грипу A/H1N1 рекомендує використовувати препарати «Таміфлю» і «Реленза».

Китай перший у світі завершив клінічні випробування вакцини проти нового грипу та з 21 вересня вже почав прищеплювати населення від небезпечної хвороби. Про успішне завершення клінічних випробувань вакцини КНР оголосила 15 серпня. Препарат був випробуваний на 1614 добровольцях у віці від трьох років. У всіх пацієнтів з'явилася імунна реакція, а в їх крові були виявлені антитіла, здатні протистояти вірусу нового грипу.

Обсяг виробництва вакцини планується довести до 360 мільйонів доз на рік. Всього на боротьбу з поширенням нового грипу центральна влада країни постановили виділити 5 мільярдів юанів (725 мільйонів доларів).

Незважаючи на зусилля уряду, інфекція продовжує поширюватись. За останніми даними, на материковому Китаї новим грипом в цілому заразилися майже 50 тисяч людей. З них сім пацієнтів померли, 118 перебувають у критичному стані.

У Пекіні, де кількість хворих на грип A/H1N1 до 2 листопада сягнула 6196 людей, 20 лікарень відкрили цілодобові відділення для прийому хворих новим грипом.

Пік поширення грипу по Китаю очікується в наступні два місяці, а складна епідеміологічна ситуація збережеться аж до кінця березня, стверджують медики. З найбільш похмурим прогнозом виступив представник Мінохоронздоров'я КНР Лян Ванньянь. За його словами, вірус A/H1N1 можуть у цілому підхопити до 20% населення країни, в якій мешкає понад 1,3 мільярда людей.

Нагадаємо, в Україні 30 жовтня оголошено епідмію грипу. Смерть від вірусу A/H1N1 підтверджена в 22 людей. ще тисячі під підозрою. За останніми даними від грипу та ГРВЗ померли 70 людей.

В той же час прем’єр-міністр Юлія Тимошенко та головний санітарний лікар країни Олександр Біловол заявили, що епідемії свинячого грипу в Україні немає. Наразі, за їх словами, можна говорити про епідемію звичайного грипу, на тлі якого трапляються випадки захворюванняA/H1N1 . Біловол також зазначив, що епідпоріг перейдено лише в 11 регіонах України, що свідчить про те, що загальнодержавної епідемії немає.
 
 
Категорія: Світ | Переглядів: 483 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Україна увійшла до Топ-5 країн Європи за рівнем насильства серед молоді
Українські моряки хитрощами вирвалися з піратського полону
Партія регіонів назбирала 300 депутатів, щоб переписати Конституцію
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...