«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 12.05.2024, 19:11:24

Головна » 2009 » Жовтень » 7 » Дочка допомогла матері розрубати і спалити вітчима



Дочка допомогла матері розрубати і спалити вітчима
14:42:35
Василь повернувся до рідного села Бабанка в Черкаській області з місць позбавлення волі. Він вирішив жити по-новому і, малюючи ідилічні картини сімейного вогнища, зійшовся з 35-річною Жанною, матір'ю 13-річної дочки. Односельці були про неї відверто поганої думки, називаючи буйною шанувальницею спиртного, але чоловік вірив у краще.

 

Чоловік нещодавно вирішив провести до будинку воду і почав рити траншею. Виявилося, рив собі могилу. Там його поховала чоловіка, попередньо зарубавши сокирою і розчленував за допомогою дочки. Залишки перед переданням землі жінки з якоїсь причини спочатку хотіли спалити, але, мабуть, передумали.

Василь три дні не приходив відвідати батьків, що на нього було не схоже. Невістка пояснила це тим, що ввечері приїжджали якісь незнайомці, побили чоловіка і забрали з собою. Люди похилого віку не повірили їй, серце підказувало, що прийшла біда. А коли вони побачили у дворі закопану траншею для води, поділилися своїми побоюваннями з міліцією. Незабаром батько Василя в присутності оперативників відкопав понівечений труп сина.

Страшна звістка миттєво розлетілася по селу, але нікого, загалом, не здивувала. Жанна була відома своїм легковажним способом життя, прихильністю до алкоголю і гнівним характером. Одного зі своїх попередніх чоловіків вона поранила, намагаючись полоснуть ножем по горлу, іншому завдала удар сокирою по голові. Обидва вижили, але на цьому спільне життя, звичайно, закінчилася. Останньому обранцеві пощастило значно менше.

Вбивця пояснила правоохоронцям, що причиною злочину став сімейний конфлікт, що розгорівся на тлі спиртного і різного бачення правил ведення господарства. Тринадцятирічну дочку вона взяла у помічниці, щоб швидше знищити сліди злочину. Щоправда, сусіди й однокласники школярки не вірять, що дівчинка могла брати участь у такому кривавому дійстві: Аня спокійна і доброзичлива дитина, займалася в гуртку малювання, ніяких претензій з боку вчителів не було. Втім, всі деталі шокуючої історії покликане встановити слідство, а точки розставить суд.
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 873 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
За кожен зайвий метр українців можуть змусити платити по 10 гривень
Шевчук зазначив, що говорити з Путіним можна і без "тремтіння колін"
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...