«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 11:03:43

Головна » 2009 » Грудень » 22 » Дружина і коханка по-звірячому вбили нову пасію чоловіка



Дружина і коханка по-звірячому вбили нову пасію чоловіка
08:47:00
У Челябінській області Росії винесено вирок коханці і дружині відомого юриста, які скоїли звіряче вбивство "суперниці". Вбивці й самі були респектабельними - одна була високопоставленою чиновницею, а інша працювала в адвокатській конторі свого коханця.

18 грудня Челябінський обласний суд засудив 40-річну співробітницю челябінської колегії адвокатів "Старовойтов і партнери" Ларису Курочкіну до 14 років позбавлення волі. Її спільниця - 39-річна співробітниця адміністрації Челябінська Наталія Старовойтова отримала 12 років ув'язнення. Відбуватимуть покарання обидві жінки у виправній колонії загального режиму, повідомляє офіційний сайт слідчого управління при прокуратурі Челябінської області.
Крім того, засуджені відшкодують моральну шкоду родичам убитої в розмірі 500 тисяч рублів кожна.
Третім фігурантом справи став знайомий Старовойтової і Курочкіна - 38-річний Сергій Шумаков. За приховування особливо тяжкого злочину він засуджений до одного року позбавлення волі умовно з випробувальним строком на 2 роки.
Як випливає з матеріалів справи, жертвою жінок-убивць стала 32-річна продавщиця інсулінових помп Ірина Нарузберг, яка прийшла в адвокатську контору "Старовойтов і партнери" за юридичною допомогою.
Мотивом звірячої розправи стали ревнощі. За деякими даними, і самі вбивці, і їхня жертва знаходилися в інтимних відносинах з головою колегії адвокатів "Старовойтов і компанія" Максимом Старовойтовим. Так чи інакше, дружина і перша коханка високопоставленого юриста-ловеласа одночасно приревнували Ірину Нарузберг до свого загального обранця, після чого домовилися про вбивство. Сам же Максим Старовойтов, через якого і заварилася така "кривава каша", виявився взагалі не у справі.
Нагадаємо, в містечку Шалготарьян в Угорщині ревнивий чоловік увірвався до одного з магазинів і зарубав самурайським мечем свою знайому та її друга.
Хлопець забіг до магазину, і, не вступаючи в словесні пояснення, вихопив самурайський меч і фактично "розкроїв" голову жінці. Чоловікові, який намагався чинити опір, злочинець наніс численні поранення і відрубав руку по лікоть. В результаті кривавої драми жінка померла на місці, а чоловік помер в лікарні.
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 432 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
В Україні накопичено 35 млрд тонн відходів
Меркель нагородила художника, який малював карикатури на Мухаммеда
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...