«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 09:26:20

Головна » 2009 » Листопан » 16 » Дружина розчленувала тіло чоловіка на 50 шматків



Дружина розчленувала тіло чоловіка на 50 шматків
20:52:45
 
Жінка холоднокровно забила чоловіка кухонним молотком та розчленувала його тіло, відділивши м'язи від кісток. Винести рештки трупа на смітник попросила сина. У Полтаві на міському звалищі серед чергової партії відходів виявили розчленоване на 50 шматків тіло чоловіка. Охоронець сміттєзвалища повідомив міліції, що серед сміття була виявлена кисть людської руки. Кінцівка була акуратно розчленована, причому м'ясо, кістки та шкіра лежали окремо.
 
Правоохоронці знайшли два великих пакета для собачого корму, в кожному з яких, загальною кількістю близько п'ятдесяти, знаходилися поліетиленові кульки. У них - м'язи, шкіра і кістки, всі окремо. Жодної цілої частини тіла знайти не вдалося, навіть з черепа була знята шкіра. Судовим медикам довелося виконали колосальний обсяг роботи, щоб відновили тіло загиблого і приблизно оформили риси його обличчя. Сорок п'ять оперативників трьох полтавських райвідділів протягом трьох днів відпрацьовували різні версії вбивства чоловіка. Його особу все ж таки вдалося встановити - п'ятдесят років, одружений, має дорослого сина 26-ти років, останні сім років не працював.
 
Син, котрий мешкав окремо, і допоміг розкрити злочин. Він розповів, що нещодавно мати просила вивезти до сміттєвих баків два мішки мотлоху. 58-річна дружина байдуже зізналася у скоєнні жахливого вбивства. Каже, що ні коли вбивала кухонним молотком, ні коли протягом годин обробляла тіло, як досвідчений м'ясник, не проронила жодної сльози. Подружжя прожило спільно 25 років. Останнім часом чоловік, опинившись без роботи, пропивав зароблені дружиною гроші, ревнував та бив її. Також жінка розповіла, що всі сімейні заощадження пішли на діагностику і лікування онкологічного захворювання чоловіка.
 
Зрештою, дружина не витримала постійних знущань, принижень і фізичних страждань. Ніякого каяття вона не відчуває і зараз. Це друге вбивство з розчленуванням тіла в Полтавській області за поточний рік. У першому випадку мотиви були ідентичні: чоловік-садист став жертвою власної дружини.
 
 
 
Категорія: Таке життя | Переглядів: 374 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...