«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 12:33:05

Головна » 2009 » Листопан » 23 » еBay не витримав власного успіху



еBay не витримав власного успіху
14:26:34
Найбільший світовий інтернет-аукціон eBay в минулу суботу на кілька годин повністю пішов в оффлайн, залишивши без торгового майданчика тисячі продавців і мільйони покупців.

Причина обвалу сайту - занадто великі бази товарів і занадто серйозний наплив відвідувачів. Можна сказати, що eBay упав під вагою власної популярності.
У компанії говорять, що зараз мільйони "шопоголіків" по всьому світі активно генерують трафік на інтернет-аукціонах, онлайнових магазинах і різних торгових майданчиках. У суботу, якраз на піку споживчого попиту на передноворічні подарунки, сайт і впав. У eBay розповіли, що цього разу каталоги для продажів справді величезні. На сьогодні в базі товарів значиться понад 200 мільйонів позицій, що на третину більше минулорічних значень.
Відповідно до технічних даними, персонал трудився над повним відновленням сайту близько 10 годин, а вийшов eBay з ладу близько 19:00 21 листопада. У заяві торгового майданчика говориться, що компанія з повною серйозністю підійшла до збою і зараз обговорює можливі компенсації продавцям, які не змогли закрити ті чи інші операції.
"Зараз наш основний пріоритет - вирішити всі проблеми організаційного та технічного характеру. Після того, як більша частина проблем буде вирішена, ми займемося визначенням економічних збитків, ймовірні компенсації для продавців у компанії зараз обговорюються", йдеться в заяві eBay.
Під ймовірними компенсаціями в компанії розуміють два сценарії: або тимчасове зниження ставки комісії, або додаткове безкоштовне час розміщення товарів. Втім, багато продавців вже заявили, що розчаровані збоєм eBay саме на піку продажів, тому що багато покупців вважали за краще придбати товари у конкурентів.
"Вибачення від eBay? Це несерйозно. Вони (вибачення) не компенсують суми завданої шкоди, багато цін на товари не піднялися до рівня очікувань продавців", пише один з орендарів торговельного майданчика на eBay.
 
 
Категорія: Світ | Переглядів: 440 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Україна увійшла до Топ-5 країн Європи за рівнем насильства серед молоді
Гривні загрожує обвал до 16 гривень за долар
Українські моряки хитрощами вирвалися з піратського полону
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...