«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 13:15:07

Головна » 2009 » Листопан » 12 » Футбол: Спаринг «Карпат» проти «Закарпаття» відбудеться у Львові



Футбол: Спаринг «Карпат» проти «Закарпаття» відбудеться у Львові
00:41:08
 
Через погані погодні умови на Закарпатті й, відповідно, непридатне для проведення футбольного матчу поле стадіону «Авангард» в Ужгороді, запланований товариський матч «Карпат» проти «Закарпаття» відбудеться у Львові.
 
У суботу, 14 листопада, о 13.00 запрошуємо уболівальників на стадіон «Україна». Вхід – вільний. Про це, повідомляє Інформаційний центр ФК «Карпат».
 
Останні матчі між «Карпатами» та «Закарпаттям» були дуже цікавими. У сезоні 2007/2008 спершу «зелено-білі» вдома переграли ужгородців 2:0 (Ковєль, Ткачук), а потім привезли три очки з Закарпаття. Цей матч запам’ятався уболівальникам – вони комфортно розмістилися на двох секторах стадіону і усі 90 хвилин гри гнали команду вперед. Першими тоді забили господарі, але «Карпати» відігралися ще у першому таймі – спершу Кірільчик забив головою, а потім Худоб’як неймовірно красивим ударом поклав м’яча за комірець голкіперу ужгородців. По перерві «Карпати» мали забивати ще як мінімум тричі, але Фещуку не щастило – м’яч не залітав у порожні ворота.
 
У пам’яті уболівальників залишився ще один матч проти «Закарпаття», що відбувся зовсім недавно у Львові. Маючи чисельну перевагу (за удар суперника ліктем вилучили Годвіна), гості і не думали про атаки – за що й поплатилися. За секунду до фінального свистка Артем Федецький наважився на рейд і віддав точну передачу Кузнецову, який розстріляв голкіпера «Закарпаття». Тож можна не сумніватися, що новий поєдинок проти команди Ігоря Гамули буде цікавим та непередбачуваним.
 
Головний тренер «Карпат» Олег Кононов розповів, що проведення цього матчу – його ініціатива: «Нам потрібен поєдинок, тому ми звернулися до ужгородського «Закарпаття». Ми хотіли зіграти саме проти команди вищої ліги, та й інших варіантів не було, адже у першій лізі гравців розпустили додому». Нагадаємо, що після нічиєї з «Динамо» у Києві карпатівці протягом чотирьох днів тренувалися на клубній базі у Брюховичах, післе чого тренерський штаб надав гравцям три дні відпочинку, аби не ризикувати їхнім здоров’ям через оголошений карантин. А вже з понеділка команда відновила тренування.
 
 
 
Категорія: Спорт | Переглядів: 442 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Україна увійшла до Топ-5 країн Європи за рівнем насильства серед молоді
Українські моряки хитрощами вирвалися з піратського полону
Партія регіонів назбирала 300 депутатів, щоб переписати Конституцію
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...