«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 20.05.2024, 04:55:04

Головна » 2010 » Січень » 22 » Гігантська акула з'їла туриста на очах у його дружини



Гігантська акула з'їла туриста на очах у його дружини
13:34:55

На одному з пляжів поблизу столиці Південно-Африканської Республіки величезна акула вбила туриста на очах у його дружини та багатьох інших курортників.

Жертвою гігантської хижої риби став 37-річний громадянин Зімбабве Ллойд Скіннер. За словами очевидців, на момент нападу акули він перебував приблизно у 100 метрах від берегу на невеликій глибині. Чоловік стояв по груди у воді і регулював кріплення своїх окулярів для підводного плавання. Тому він не міг побачити хижака, і у нього практично не було шансів врятуватися.
Один з відпочиваючих описав напад гігантської акули у своєму щоденнику на Twitter в режимі реального часу. "Матір Божа! Ми щойно бачили, як гігантська акула зжерла щось дуже схоже на людину неподалік від будинку", - написав він. Рибину очевидець описав як "величезну акулу, схожу на великого динозавра". За його словами, завдовжки вона були більша за мікроавтобус.
Багато людей бачили, як акула тримала в зубах понівечене тіло жертви. Море навколо було червоним від крові.
Люди на пляжі, вражені побаченим, почали кричати "Акула, акула!" і розмахувати рушниками, на берег вибігали перелякані туристи - у воді в цей час були близько 30 людей.
На допомогу туристові відправився човен з рятувальниками, але було вже пізно. За загибеллю свого чоловіка спостерігала і дружина Скіннера, яка була на березі. На пляжі включили сирену і підняли білі прапори.
Жахливі моменти довелося пережити людям, які плавали неподалік від місця трагедії. Як розповів Кайл Джонсон, він з другом плавав всього в 15 метрах від Скіннера, трохи ближче до берега. В якийсь момент чоловік помітив, що люди на березі відчайдушно махають йому рушниками. Тоді він обернувся і побачив в морі червону пляму з людською ногою.
Британець Філліс Маккартейн підтвердив, що акула напала на чоловіка і з'їла його. Він бачив, як хижак двічі показався над поверхнею води, причому вдруге в його щелепах було затиснуте людське тіло і стирчала рука.
У зв’язку з нападом акули-людожера усі пляжі Кейптауна були закриті. На пошуки тіла туриста були відправлені рятувальники на катерах і вертоліт, але загиблого так і не знайшли.
На думку іхтіологів, скоріш за все, курортник став жертвою великої білої акули. Ці тварини сягають 6 метрів у довжину і 3 тонн ваги. Перед нещасним випадком Служба спостереження за акулами виявила шість великих акул в прибережних водах, проте пляжі не були закриті аж до інциденту, тому що поява акул тут – звичайна справа, протягом року фіксується більше 100 випадків появи хижаків.
У 2009 році у ПАР сталося 6 атак акул на людей, 4 з них виявилися смертельними.
Узбережжя Кейптауна визнано найнебезпечнішим місцем у світі для туризму з природних причин якраз у зв'язку з частою появою там білих акул. За цим показником з ПАР може посперечатися тільки Австралія.
 
 
Категорія: Світ | Переглядів: 389 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
Церкви на Перечинщині обкрадав братський “дует”
Ужгород заклеїли наліпками: "Я ненавиджу це місто"
Регіонал: Підсудні почали проявляти неповагу до суду, як і Тимошенко
На Закарпатті спостерігається зростання захворюваності ГРВІ на 20%
Реєстрація мера Ужгорода Сергія Ратушняка кандидатом у президенти залишається однією з головних тем в ізраїльській пресі
Наркобароны помогли выжить зарубежным банкам
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...