Готуючись до святкового столу, додайте в страви гриби – це одне з кращих джерел важливих вітамінів, мікроелементів, антиоксидантів і вітаміну D, довели учені The Mushroom Council /США/.
Гриби не тільки допоможуть зберегти вашу фігуру, але і забезпечать завдяки своєму поживному складу захист від головних хвороб. Крім того, універсальний смак грибів дозволяє додавати їх в абсолютно різні страви. Дослідники встановили, що гриби мають низьку щільність енергії, але також одночасно дозволяють швидко вгамувати голод, тому ефективно контролюють апетит.
Антиоксиданти в грибах, такі, як селен, захищають клітини організму від пошкоджень і запалення, повідомляють лікарі. Завдяки селену гриби також дозволяють зміцнювати імунітет, що дуже важливе в боротьбі із зимовими вірусами.
|