«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 30.04.2024, 06:03:07

Головна » 2009 » Вересень » 7 » Італійцеві загрожує 15 років бразильської в'язниці за поцілунок дочки



Італійцеві загрожує 15 років бразильської в'язниці за поцілунок дочки
14:36:11
Поцілунок у губи 8-річної дочки на бразильському курорті може привести італійського туриста в бразильську в'язницю, де він може провести до 15 років.

 

"Звинувачувальна" історія 48-річного італійського бізнесмена, котрий одружений з бразилійкою, почалася минулого тижня, коли в міську поліцію звернулася бразилійська сімейна пара. Бразильське подружжя написало заяву про те, що якийсь чоловік на очах у людей цілував у губи малолітню дівчинку, коли вони купалися в басейні. Італієць на той час безтурботно проводив відпустку в місті Форталеза.

Чоловіка негайно затримали, і всі спроби звільнити його з-під арешту, що тривають вже майже тиждень, поки безрезультатні.

Річ у тім, що, згідно з новим, ухваленим минулого місяця бразильським законом, доведені випадки домагання до осіб, молодших 14 років, можуть загрожувати тюремним строком від 8 до 15 років.

На думку бразильської дружини бізнесмена, інцидент з її чоловіком - результат непорозуміння з боку бразильської пари, яка побачила в басейні білошкірого чоловіка з дівчинкою, шкіра якої була явно темніша.

Як виявилося згодом, бразильські "доброзичливці" справді не знали, що це були батько і дочка, коли зверталися в поліцію. Однак, італійський турист, ім'я якого не розкривається, досі залишається під вартою. Слідство стосовно нього триває. Якщо провину буде доведено, його можуть ув'язнити на 15 років.

Сексуальні злочини проти неповнолітніх з боку іноземців стали поширеним явищем у великих містах Бразилії. На курортах північного сходу країни, а також у Ріо-де-Жанейро діють цілі підпільні мережі, що спеціалізуються на сексуальному туризмі і дитячій проституції.

Поширений також "експорт" людей, коли молодих бразильців обох статей запрошують за кордон під приводом улаштування на високооплачувану роботу, після чого відбирають документи і гроші та примушують до рабського існування в підпільних борделях.

Кілька років тому влада Бразилії почала масштабну роз'яснювальну кампанію серед співгромадян для запобігання їх сексуальної експлуатації за кордоном.

У найбільших міжнародних аеропортах країни розмістили інформаційні плакати, що закликають молодь не погоджуватися на підозрілі пропозиції працевлаштування за кордоном, які не вимагають спеціальних професійних навичок.
 
 
Категорія: Світ | Переглядів: 504 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
Британские врачи рекомендуют лечить наркоманов героином
Закарпаття: Відзнаки журналістам краю вручив губернатор Олександр Ледида
Стартовала третья акция "7 чудес Украины": Выбирают лучшие замки
Азаров скоротив понад 100 "зайвих" відомств при уряді
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...