«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 12:32:01

Головна » 2009 » Листопан » 25 » Ізраїльські медики лікують імпотенцію ударами по пенісу



Ізраїльські медики лікують імпотенцію ударами по пенісу
11:50:32
 
Парадоксальний метод боротьби з так званою еректильною дисфункцією запропонували ізраїльські медики, пише Комсомольська правда. Як розповів Еорам Варді з нейро-урологічного відділення Медичного центру Рамбам у Хайфі, суть терапії - удари по пенісу, повідомляє видання.
 
Доктор Варді пояснив, що приблизно у 80 відсотків чоловіків причина порушень ерекції криється в судинних проблемах. У тому, що такий "жорстокий" метод у принципі може працювати, ізраїльські медики спочатку переконалися на тваринах. Правда, не уточнили на яких саме. Але виявилося: від ударних впливів у їх пенісах починали проростати нові судини і краще циркулювати кров. Ізраїльтяни набрали 20 добровольців у віці 50-60 років.
 
Для проведення терапії було розроблено особливий прилад, який "бив" по п'яти різних ділянках пеніса. За сеанс кожен доброволець отримував по 300 ударів за три хвилини двічі на тиждень. І так - два тижні. Потім - перерва на три тижні. І знову повторення курсу. За словами медиків, "побиття" не було болючим. Вплив здійснювався за допомогою зміни тиску, максимальне значення якого становило 100 бар - це приблизно в 20 разів більше, ніж у пляшці шампанського. Але набагато менше від того, що могла б створити жінка, б'ючи чоловіка коліном в пах.
 
Підсумок терапії: у 15 чоловіків ерекція відновилася сповна. І як вважають вчені, сталося це саме за рахунок проростання одних судин і розширення інших. Що кардинально поліпшило кровообіг в пенісі. Без будь-яких побічних ефектів. Про свої результати ізраїльтяни доповіли нещодавно на конференції Європейського товариства сексуальної медицини у французькому місті Ліоні. Водночас, дослідники зі США і Бразилії вивчають можливість лікування еректильної дисфункції за допомогою отрути бразильських мандрівних павуків Phoneutria nigriventer, укус яких украй хворобливий і може призвести до смерті.
 
 
 
Категорія: Здоров’я | Переглядів: 378 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Україна увійшла до Топ-5 країн Європи за рівнем насильства серед молоді
Гривні загрожує обвал до 16 гривень за долар
Українські моряки хитрощами вирвалися з піратського полону
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...