«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 13.05.2024, 11:35:19

Головна » 2009 » Жовтень » 15 » Яблучна дієта



Яблучна дієта
12:51:52
У  яблуках містяться зовсім небагато калорії, але при цьому в них велика кількість вітамінів і корисних речовин, які необхідні нашому організму, зокрема, і для підтримки краси і здоров`я.

Дієта, яку ми хочемо запропонувати вашій увазі, не представляє ніякої небезпеки для організму, вона заснована на дії таких речовин, як пектин, калій і фруктові кислоти, які сприяють виведенню з організму жирів, спалюванню калорій, активізації обмінних процесів і процесів травлення.

Не можна забувати і про те, що клітковина, що міститься в яблуках, сприяє швидкому настанню відчуття насичення, а глюкоза і фруктоза зберігають стабільне збереження рівня цукру в крові, що без зайвих зусиль з вашого боку утримує від бажання з`їсти чогось сладенького, наприклад, ту ж шоколадку.

Яблучна дієта може бути представлена декількома варіантами, які можуть пропонувати підтримку разового розвантажувального дня в тиждень, коли в їжу йдуть тільки яблука і уживається велика кількість рідини, або ж, навпаки, в розвантажувальний день слід обійтися напівторою кілограмами яблук, але без вживання рідини зовсім.

Великою популярністю користуються і яблучні для кефіру розвантажувальні дні, коли слід з`їдати по одному яблуку і випивати по половині стакана кефіру кожен прийом пищи, а таких прийомів повинно бути п`ять-шість в день.

А якщо ж дотримуватися яблучної дієти протягом тижня, яка дозволяє включати в свій раціон не тільки яблука, але і інші корисні продукти, то така дієта вважатиметься найм`якшою і ефективнішою.

Притому, що вам не доведеться переживати почуття голоду, зайві кілограми почнуть неминуче прощатися з вами.

Ось зразкове меню на три дні, після чого їх слід повторити.

День перший:

Сніданок: шматочок хліба, одна столова ложка сиру невисокої жирності, половина яблука.

Обід: рибний салат, який готується із ста п`ятдесяти грамів риби, одного яблука,

одного апельсина, пучка селери і заправляється 75-а грамами нежирного йогурту і лимонним соком.

Вечеря складається з двох житніх бутербродів з сиром, на один з яких слід покласти шматочки одного яблука, а на іншій можна покласти кружечки свіжого огірка, посипаного зверху зеленню.

У перерві між обідом і вечерею можна спожити невелику кількість сиру, приблизно сто грамів, і одне яблуко.

День другий:

Сніданок: одне яблуко в натертому вигляді, одна столова ложка родзинок, тридцять грамів вівсяних пластівців, 150 млг молока з низьким вмістом жиру.

Після деякого часу, в перерві між сніданком і обідом, можна з`їсти одне яблуко.

Обід складається з млинчиків, приготованих з тридцяти грамів пшеничної муки, шести столових ложок нежирного молока і одного яйця, начиненого яблучними скибочками.

На вечерю в меню передбачається наявність сорока грамів рису, змішаного з нарізаними скибочками яблука і половинкою банана.

Між обідом і вечерею, як полудник можна з`їсти сто грамів нежирного йогурту і половинку яблука.

День третій:

Сніданок: один шматочок житнього хліба, дві-три ст. ложки сиру низької жирності і одне яблуко.

Можна влаштувати собі другий сніданок, що складається з коктейля із ста п`ятдесяти грамів нежирного кефіру, одного яблука в натертому вигляді, соку лимона і кориці.

На обід приготуйте сто грамів курячих грудонок або пісної яловичини «під шубою» з яблук, для її приготування вам знадобиться нарізувати скибочками одне яблуко і один солодкий червоний перець, додати одну чайну ложку лимонного соку, дві чайні ложки цукру, три ст. ложки води і поставити суміш на вогонь на п`ять-сім хвилин, після чого заправити перцем і оцтом.

Полудник може скласти одне яблуко.

На вечерю нарізуйте одне яблуко, дві морквини невеликого розміру, додайте одну чайну ложку родзинок, шістдесят грамів сиру.

Заправте страву соусом з двох чайних ложок нежирних вершків, двох столових ложок нежирного молока і невеликої кількості замінника цукру.

 
Худніть на здоров`я!
 
 
Категорія: Здоров’я | Переглядів: 597 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Мукачеві митрополит Київський і всієї України відслужив літургію на честь 650-річчя Мукачівського Свято-Миколаївського монастиря
Личная месть Левочкина Шуфричу – интрига, изящно доведенная до конца указом Президента о назначении министром МЧС Балоги
Суд виніс вирок 12 міліціонерам, які били і грабували туристів у Криму
Упродовж 5-ти років у регіоні діятиме Програма будівництва розплідників і ферм із розведення диких тварин та птахів
Податкові зобов’язання за грудень необхідно сплатити не пізніше 28 січня
Тимошенко запропонувала альтернативу підвищенню пенсійного віку
Закарпатські партії об'єднаються через загрозу репресій, утвердження тоталітаризму та деукраїнізацію
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...