«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 04.05.2024, 08:07:45

Головна » 2012 » Червень » 13 » Яценюк в Ужгороді оприлюднив прізвище керівника обласного штабу Об’єднаної опозиції



Яценюк в Ужгороді оприлюднив прізвище керівника обласного штабу Об’єднаної опозиції
16:10:41

На прес-конференції, яка відбулася 12 червня в Ужгороді, голова Ради Об’єднаної опозиції, лідер "Фронту Змін” Арсеній Яценюк оприлюднив прізвище керівника місцевого обласного штабу. Ним став голова Закарпатської обласної організації партії "Фронт Змін” Валерій Лунченко. Його заступником призначено депутата Закарпатської обласної ради, першого заступника в.о. голови обласної партійної організації "Батьківщина” Антона Ліврінца. З цього дня офіційно розпочинається робота виборчого штабу Об’єднаної опозиції в краї.

Окрім оприлюднення призначення керівництва штабу, на Закарпаття Арсеній Яценюк приїздив зі своїм колегою по Об’єднаній опозиції, головою партії "За Україну” В’ячеславом Кириленком для того, щоб  зустрітися з партійним активом та громадянами, а також підготувати заходи щодо обговорення передвиборчої програми Об’єднаної опозиції.

За словами Яценюка, він упевнений у перемозі своєї команди в області на парламентських виборах. Голова ради Об’єднаної опозиції має намір отримати успішний результат по мажоритарним округам, незважаючи на сильних політичних опонентів та відомі методи тиску на виборців з їхнього боку. 

- Навіть не дивлячись на підкуп і тиск, ми сильніші. Бо у нас є цілі, програма і віра в перемогу. Саме завдяки цьому нам вдасться перемогти на окремих округах. Хоч я цілком свідомий того, що основний механізм політичної агітації на Закарпатті – проголосуй за 100 чи 200 грн. - буде задіяний. Це все ми проходили, але наше завдання звернутися до громадян від Об’єднаної опозиції не продавати своє майбутнє. Тому це буде складна боротьба, але ми будемо боротися, - сказав Яценюк.

Щодо угорськомовного населення Закарпаття, 80 тисяч з яких не матимуть змоги голосувати на цих виборах в рамках одного округу, лідер "Фронту Змін” певен, що це не повинно стати перепоною для їх представництва в стінах Українського парламенту. Не виключає він також можливості наявності представника від угорської громади в списках Об’єднаної опозиції. Хоча, за словами Яценюка, не це визначає позицію його політичної сили – у будь-якому разі Об’єднана опозиція сповідуватиме принцип захисту національних меншин.

Конкретні прізвища кандидатів на мажоритарні округи Арсеній Яценюк поки що не озвучує. Від такої практики в Об’єднаній опозиції відмовилися після того, як в Житомирській області на Геннадія Зубкова відкрили аж 8 кримінальних справ. Це сталося через 3 дні після того, як було озвучено його прізвище як кандидата-мажоритарника від Об’єднаної опозиції. Представленню списку закарпатців, які балотуватимуться від опозиції, буде присвячено окремий візит лідера партії та окрема прес-конференція.

Одним із основних запобіжників тому, щоб депутати, які пройдуть у стіни парламенту під прапорами опозиції, не перейшли на бік влади, Яценюк вважає прийняття Закону про відкликання народного депутата України. "Це той дамоклів меч, який повинен висіти над кожним членом парламенту незалежно від того, чи він від влади, чи він від опозиції. Це те, що потребує сьогодні українська політична система і це те, що необхідно сьогодні для того, щоб нардеп мав довгу пам’ять, а не коротку дівочу. Інші механізми, окрім особистої політичної відповідальності, не працюють”, - зазначив політик. 

Щодо узгодження кандидатур, то в Об’єднаній опозиції є домовленість про право вето кожної партії на формування списків. Крім того, туди потраплять люди, випробувані опозицією, які вже відбули по декілька кримінальних справ, пройшли цілий ряд інших випробувань, маючи особисту і персональну мотивацію приєднатися до опозиції і зробити її більшістю. "І це також одна із серйозних запорук того, що ми будемо мати єдину потужну демократичну фракцію”, - запевнив Арсеній Яценюк. 

Прес-служба Закарпатської обласної організації Політичної Партії "Фронт Змін”



Категорія: Політика | Переглядів: 478 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Лазерній корекції зору знайшли більш сучасну і безпечну заміну
Україна допустить Росію до приватизації своїх стратегічних підприємств
Организм человека может сам вырабатывать лекарство от ожирения
Вчені видали каталог усіх живих істот Землі
Американські вчені викрили причину жіночої зради
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...