«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 27.11.2024, 16:28:06

Головна » 2011 » Листопан » 30 » Як харчуватися в Різдвяний піст



Як харчуватися в Різдвяний піст
00:55:10

28 листопада у православних християн почався Різдвяний пост, він продовжиться до 6 січня. В дні посту, за винятком серед і п`ятниць, можна їсти рибу, але потрібно утримуватися від вживання м`яса, молока, яєць. 


Дієтологи розповіли, що дробове харчування дозволить перенести Різдвяний пост без стресу для організму. Лікарі радять приймати їжу кожні 3 години, так організм постійно одержуватиме необхідні інгредієнти і мікроелементи. 


За словами дієтологів, заміною молочним і м`ясним продуктам в піст можуть стати крупи, особливо гречана, боби і гриби. Квасоля за вмістом білка порівнювана з м`ясом. 


Щоб поповнити вітаміни в осінньо-зимовий період, лікарі рекомендують їсти фрукти, салати, зелень, квашену капусту. Це корисно всім, а не тільки тим, хто почав постити, відзначають фахівці.




Категорія: Цікаво | Переглядів: 565 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Український грабіжник тероризує Нью-Йорк: він став ворогом №1 для ФБР
Депутати Рахівщини прийняли Звернення до керівництва держави щодо нарахування оплати за спожиту електроенергію для горян
Акції ВО Свобода: у Києві зобразили "кремлівських карликів", у Львові повісили "Діму Сабачніка"
Муніципальна міліція та комунальники демонтували незаконну тимчасову споруду
ООН перепросила Білорусь за звинувачення у нелегальних поставках зброї в Кот-д'Івуар
Сьогодні в Ужгороді покажуть дві вистави відомих київських режисерів
Погода у Закарпатті та Ужгороді 4 березня
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...