«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 19:46:36

Головна » 2010 » Вересень » 1 » Кличко пообіцяв перемогти Бріггса нокаутом



Кличко пообіцяв перемогти Бріггса нокаутом
11:48:34
Віталій Кличко заявив, що він нокаутує американця Шеннона Бріггса і повідомив ім'я того боксера, якому під силу перемогти Віталія.

Чемпіон світу з боксу у надважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко заявив, що він нокаутує американця Шеннона Бріггса 16 жовтня і повідомив ім'я того боксера, якому під силу перемогти Віталія.

Про це українець розповів на другій офіційній прес-конференції до поєдинку, яка відбулась 31 серпня на арені О2 World в Гамбурзі, де й відбудеться бій.

"Доброго дня, пані та панове, я радий представити свій другий бій у Гамбурзі. 14 років тому я провів у цьому місті свій перший бій у професіоналах. Тоді я мріяв стати чемпіоном світу. Зараз я повернувся до Гамбурга чемпіоном і буду захищати свій титул у бою з одним з найсильніших важковаговиків: у нього більше досвіду і боїв, йому належить світовий рекорд за нокаутами, він відправив Леннокса Льюїса на настил рингу, боксував з дуже хорошими супротивниками, був чемпіоном світу. Тепер він хоче повернути собі титул - про це мріяли вже багато хлопців. Вони голосно заявляли про свою мрію: я вже надцять раз чув такі заяви. Але слова словами, а на сьогоднішній день лише одна людина в світі може мене побити. (Багатозначна пауза).

... його звуть Віталій Кличко. Лише я в змозі побити себе. І тільки я можу добровільно передати титул наступному.

Шеннон Бріггс сказав, що нокаутує мене. (Звертаючись до Шеннон англійською: "Ти пообіцяв нокаутувати мене - мрії, це я тебе відправлю в нокаут!" Шеннон жестами виявив абсолютну незгоду з цим твердженням).

Бій буде не таким, яким його уявляє собі Шеннон. Всі, хто бачив мій перший бій у Гамбурзі, отримають можливість порівняти мене тодішнього й мене сьогоднішнього: я став більш зрілим, досвідченим, подорослішав на пару років. Але одне буде спільним: 14 років тому я переміг нокаутом і я повторю той результат. Я знаю: бій буде непростий, я знаю: Шеннон Бріггс - сильний досвідчений противник, він - один з найсильніших у світі і хоче отримати пояс.

Я пишаюся тим, що сьогодні мені належить пояс, яким раніше володіли Майк Тайсон, Леннокс Льюїс, Мохаммед Алі і я зроблю все, щоб покинути ринг переможцем. Гарантую одне: ті, хто прийдуть на бій, не забудуть його. Я з нетерпінням чекаю цього поєдинку. Я ще раз хочу підтвердити, що я - найсильніший у світі.

Бажаю всього хорошого Шеннон Бріггсу: відмінною підготовки, форми та результату на рингу. Цікаво, чим закінчиться зустріч двох нокаутерів. Хто переможе? Поживемо-побачимо. Дякую за увагу і до зустрічі 16 жовтня", - завершив свою промову Кличко.
 
 
Категорія: Спорт | Переглядів: 363 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Для боротьби зі спекою в офісі винайшли охолоджувачі сідниць
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...