«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 09:02:41

Головна » 2009 » Вересень » 28 » Коштів на достойне забезпечення виборів-2010 - бракує



Коштів на достойне забезпечення виборів-2010 - бракує
17:03:23
Вибори Президента - в економ-варіанті, та ще й із ризиком невиплат зарплат для членів виборчих комісій. У вітчизняному Центрвиборчкомі порахували і виявили - коштів на достойне забезпечення виборів-2010 бракує. 
 
За словами заступника голови ЦВК Жанни Усенко-Чорної,  зараз у бюджеті на цю справу передбачено 712 мільйонів гривень. А потрібно, -  за попередніми розрахунками  - один мільярд 271 мільйони гривень. Значною мірою це гроші на зарплати членам виборчих комісій. Тому в ЦВК сподіваються, що парламент таки зможе ухвалити закон про бюджет на наступний рік і таким чином вирішити фінансову проблему.  У Центрвиборчкомі нагадують: виборча кампанія стартує 19 жовтня. А 13-го листопада - останній термін реєстрації кандидатів у президенти. Те, що самі вибори припадають на новорічно-різдвяні свята, членів ЦВК не засмучує - єдине кажуть, сподіваються, на розуміння родин інших членів комісій, які не зможуть святкувати у родинній атмосфері.

Жанна Усенко-Чорна, заступник голови ЦВК: "Членів виборчих комісій буде понад 2 мільйони осіб. Тому в кожній родині, мабуть , буде хтось. хто буде брати участь у роботі виборчих комісій".

Андрій Магера, заступник голови ЦВК: "Моїй дружині буде легко пояснити де я був. і чоловіку Жанни Іванівни також. А от іншим членам виборчих комісій... Чолоівк от ходить на роботу зазвичай на підприємство - а як тут пояснит де ти був тієї ночі.. Важко пояснити, що ти був у виборчій комісії... Я би дуже хотів, щоби нам потім не довелося видавати довідки, що людина справді була на комісії".

Заступники ЦВК також попереджають: Центрвиборчком у силі перешкодити будь-яким технологіям і сценаріям зриву виборів. А заяви про нездатність реєстру виборців забезпечити достойне волевиявлення громадян є нічим іншим, як спробами дискредитувати роботу ЦВК.
 
 
Категорія: Україна | Переглядів: 416 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Ужгород: Цьогоріч організатори Параду наречених очікують більше 100 учасниць
Сегодня финальный матч Кубка Украины по футболу, в котором встретятся "Таврия" и "Металлург".
Україна допустить Росію до приватизації своїх стратегічних підприємств
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...