«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 06.05.2024, 00:47:13

Головна » 2009 » Вересень » 30 » Ларрі Кінга відправили на пенсію



Ларрі Кінга відправили на пенсію
13:30:48
Американський телеканал СNN планує відправити на пенсію свого головного старожила - Ларрі Кінга. Про це написала газета The New York Post. 75-тирічний ведучий чверть століття пропрацював у прямому ефірі. І вважається найбільш високооплачуваним ведучим у світі. 14-ть мільйонів доларів на рік. А на роботу з Лос-Анджелеса до Нью-Йорка літає приватним лайнером. Ікона американського телебачення в Одному портреті.
 
У прямому ефірі - Ларрі Кінг

24-ри роки в будні о 9-ій вечора за нью-йоркським часом на СNN незмінно Ларрі Кінг із приставкою "нажИво" у верхньому правому кутку екрана. У прямому ефірі із Ларрі Кінгом побували майже півсотні тисяч політиків, акторів, порно-зірок. Запрошуючи гостя, знаменитий ведучий не звертає уваги на його статус. А керується правилом - аби було ексклюзивно і цікаво. Якось у день ефіру він буквально відшив раніше запланованого гостя Майкла Мура, коли стало відомо, що на шоу може прийти щойно звільнена із в'язниці Періс Хілтон.

Торговельна марка - Ларрі Кінг

Ларрі Кінг - це суцільний бренд. Справжнє ім'я - Лоренс Гарві Зайгер змінив - ще коли працював на радіо у 50-их. Воно - здалося директору станції надто єврейським. Тоді ж Ларрі Кінг почав носити свої фірмові підтяжки - вперше зняв піджак під час інтерв'ю, бо було надто гаряче. Довершують оригінальний образ - великі окуляри та сорочка із засуканими рукавами. Цей образ перейняв і першопроходець радянського прямого ефіру - Владислав Лістьєв - ті ж окуляри, підтяжки і рукави.

Незручний співбесідник - Ларрі Кінг

Та звичайно ж знаменитим Кінга зробив не зовнішній вигляд, а неповторне уміння вести шоу - зі скрипучим голосом доброго дідуся та запитаннями інквізитора. Головне правило ведучого - не ставити питань, відповідь на які вже знаєш. А ще завжди дивитися просто у вічі співбесіднику. Кінг ніколи не готує сценарій шоу заздалегідь, а щиро цікавиться будь-якою інформацією про гостя. Так, ні з того ні з сього він запитав якось Володимира Путіна - а що там сталося із підводним човном "Курськ", відповідь стала анекдотом - "Она утонула".

Слухай, така вакансія! Ти не хочеш надіслати резюме на СNN. 14 мільйонів на рік - це чимала сума!

Обов'язково надішлю. Але за двох умов. По-перше, мені потрібна напарниця. А по-друге, він же з Лос-Анджелеса до Нью-Йорка добирався приватним літаком. Так от, друга умова - за ці 14 мільйонів перенести CNN до Києва. І літати за маршрутом Теремки-Татарка. Над заторами.

Жарти жартами, але приклад Ларрі Кінга наслідували і в Україні. Пригадаємо наших ведучих з підтяжками - та величезну кількість інтерв'ю - "без краватки".
 
k1.ua
 
Категорія: Світ | Переглядів: 411 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Лазерній корекції зору знайшли більш сучасну і безпечну заміну
Организм человека может сам вырабатывать лекарство от ожирения
На Марсі знайшли залишки гігантського озера
Ученые выяснили, что склонность к азартным играм передается по наследству
В сибирских школах будут преподавать китайский язык
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...