«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 13.05.2024, 19:59:23

Головна » 2009 » Жовтень » 8 » Лозінський їздить на "Лексусі" з номерами ВР



Лозінський їздить на "Лексусі" з номерами ВР
12:26:41
 
Через три з гаком місяці після оголошення в розшук екс-нардепа від БЮТ Віктора Лозінського, підозрюваного у вбивстві мешканця Кіровоградської області Валерія Олійника, на стендах "Їх розшукує міліція" у кількох областях нарешті з'явилися оголошення: "Допоможіть встановити місцеперебування Віктора Лозінського".

 

Найцікавіше, що в орієнтуванні вказується, що екс-нардеп може пересуватися на автомобілі "Лексус" з номерами АА 1412 ВР і має намір виїхати за межі України.

 

В Ужгородському управлінні міліції повідомили, що оголошення вивісили за рознарядкою МВС, чому тільки зараз, пояснити важко. "За нашою інформацією, її розіслали у всі прикордонні області", - повідомила прес-офіцер ужгородської міліції Катерина Кийович. У прес-службі міністерства посилаються на прохання з СБУ.

 

За ким у Раді закріплена іномарка, в ДАІ не говорять. Джерела видання "Сегодня" в правоохоронних органах повідомили, що номер на "Лексусі" - підроблений. Він насправді зареєстрований на чорний новий "Міцубісі". "Сегодня" зв'язалося з власником, який виявився простим хлопцем, він не знає Лозінського, а на своїй машині зараз їздить і навіть не в курсі, що в номерів є "двійник". Виготовити будь-який номер не проблема - послугу всього за 400 гривень надають майстерні.

 

У Генпрокуратурі незадоволені відсутністю результатів пошуків Лозінського і мають намір брати справу в свої руки. "Оперативники СБУ ні на крок не наблизили нас до затримання Лозінського, - визнає один з керівників слідчо-оперативній групи ГПУ. - Це прихований саботаж - своєю пасивністю співробітники спецслужби демонструють, що таких "клієнтів" повинна шукати міліція. ГПУ використовуватиме власні методи. Які, промовчимо, щоб його не злякати".

 

Як відомо, Лозінський та двоє його поплічників - Ковальський та Горбенко - обвинувачуються в навмисному вбивстві мешканця Кіровоградщини Валерія Олійника. Крім вбивства екс-депутату інкримінують іще дві статті Кримінального кодексу – викрадення людини та вимагання. Лозінський оголошений у міжнародний розшук.
 
 
 
Категорія: Україна | Переглядів: 396 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
На Закарпатті спостерігається зростання захворюваності ГРВІ на 20%
Род Стюарт осуществляет свою мечту - записать альбом вместе со Смоки
Самый дорогой особняк в мире оценивается в $150 млн.
В мировом океане найдены почти 18 тысяч неизвестных видов
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Ріо-де-Жанейро крокодили заповзають у двори місцевих жителів
Мужчин не привлекают длинноногие женщины
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...