«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 13.05.2024, 10:06:49

Головна » 2009 » Жовтень » 2 » Луческу - про перемогу "Шахтаря" над "Партизаном"



Луческу - про перемогу "Шахтаря" над "Партизаном"
11:57:52
Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу поділився враженнями від блискучої перемоги "Шахтаря" у матчі з "Партизаном" у Лізі Європи.

 

- Думаю, сенсу в коментарях немає. Спектакль був і на полі, і на трибунах стадіону. У такій грі складно оцінювати гравців, оскільки всі зіграли на високому рівні. Я задоволений усім, що відбувалося сьогодні на полі. Крім добрих слів на адресу своїх футболістів, я хотів би подякувати публіці, вона сьогодні люто "уболівала" - завдяки їй цей спектакль і вийшов прекрасним.

- На якій все-таки позиції, на вашу думку, має відігравати Ярослав Ракицький?
- Він із самого початку почав грати ще в другій команді лівого центрального захисника, в молодіжній збірній він грає на позиції "опорника", у нас він у цьому амплуа жодного разу не зіграв. Я відразу побачив у ньому якості центрального захисника. І тому я знову сказав президенту, що можна спокійно віддавати Дмитра Чигринського, тому що на його місце є хороша заміна. Тут він діяв лише на позиції центрального захисника.

Багато гравців поміняли свої амплуа. І Хюбшман грав центральним захисником, і Даріо був півзахисником, а став захисником, Рац взагалі колись грав нападником, а я його зробив захисником. Навіть бразильці змінили деякі позиції. Важливо, що вони грамотні футболісти, універсали, що вони пристосовуються до тих позицій, на які ми їх ставимо. Це залежить і від організації ігор, і від тактичної дисципліни, і від виконання всього того, про що ми домовляємося. Заміни ми сьогодні робили на Кобіна та Іщенка для того, щоб вони відчули специфіку ігор Ліги Європи. Оскільки чемпіонат України - це одне, а матчі в єврокубках - зовсім інше. Якщо колись знадобиться їх присутність на полі, важливо, щоб вони знали, що робити, і не знітилися.

- "Шахтар" свій виступ в єврокубках почав з двох великих перемог. Чи не розслабить чи це футболістів, і чи не буде важче змусити їх грати так само самовіддано, як сьогодні?
- Думаю, хлопці не розслабляться. У неділю проводимо складну гру в Дніпропетровську, в якій обов'язково треба брати максимум очок. Часом складніше грати в чемпіонаті Україні, ніж в єврокубках, через проблеми і через мотиви, які і вам теж відомі.

- Чому сьогодні ваші заміни стосувалися виключно оборонної лінії?
- Ці заміни ми зробили для того, щоб адаптувати гравців до європейського футболу і щоб у разі потреби вони спокійно могли замінити партнерів, грали в складі, як ніби нічого не сталося. У принципі, і Кобін, Іщенко і припустилися кількох помилок. Тому їм потрібно якомога більше ігор проводити на високому європейському рівні.

- Містер, прокоментуйте, будь ласка, гол, забитий у ваші ворота.
- Як я вже сказав, до нього причетні були Кобін і Іщенко. Напевно, їм все-таки не вистачає досвіду виступів на високому рівні. Команда стала грати трохи по-іншому після того, як я зробив заміни. Тим не менше, вони хороші футболісти, з хорошими якостями. Але їм потрібно ще набувати європейського досвіду.

- Домінування правого крила атаки в першому таймі - це вказівка тренера або так вийшло само по собі?
- Невже ви думаєте, що все, що відбувається на полі - це якась випадковість? Це закономірність. Не хотів би я це коментувати, адже це наші проблеми. Все відбувалося не випадково. Вивчали суперника, його комбінації, відпрацьовували все до автоматизму на тренуваннях. Зрозуміло, все робилося виходячи з індивідуальних якостей того чи іншого гравця. Все це моделюється в тренувальному процесі, і добре, що це сьогодні було перенесено на футбольне поле.

- Містер, з трибуни здавалося, що кілька разів арбітр засмутив вас. Чи так це на самому полі?
- За великим рахунком, він не сильно мене засмучував. Гравці мені сказали, що був чистий пенальті - м'яч влучив у руку Гавранчича.
 
 
Категорія: Спорт | Переглядів: 424 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Мукачеві митрополит Київський і всієї України відслужив літургію на честь 650-річчя Мукачівського Свято-Миколаївського монастиря
Личная месть Левочкина Шуфричу – интрига, изящно доведенная до конца указом Президента о назначении министром МЧС Балоги
Суд виніс вирок 12 міліціонерам, які били і грабували туристів у Криму
Упродовж 5-ти років у регіоні діятиме Програма будівництва розплідників і ферм із розведення диких тварин та птахів
Податкові зобов’язання за грудень необхідно сплатити не пізніше 28 січня
Тимошенко запропонувала альтернативу підвищенню пенсійного віку
Закарпатські партії об'єднаються через загрозу репресій, утвердження тоталітаризму та деукраїнізацію
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...