«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 10.05.2024, 06:10:53

Головна » 2010 » Листопан » 8 » Лужков боїться за життя дочок



Лужков боїться за життя дочок
10:27:06
 
Колишній мер Москви Юрій Лужков заявив, що був змушений вивезти свої дітей - 16-річну Олену та 18-річну Ольгу - з російської столиці до Лондона, тому що боїться за їхнє життя.

За словами Лужкова, його дочки могли опинитися в небезпеці через наростання тиску на його родину з боку недоброзичливців.
"У нас були підстави, дуже серйозні підстави, боятися за їхню безпеку. Навколо ненависть. Ми побоялися залишати дітей тут, у Росії", - розповів Лужков в інтерв'ю британській газеті The Sunday Telegraph.
Екс-мер повідомив, що він і його дружина Олена Батуріна вирішили відправити доньок до Лондона "на чотири-шість років", щоб вони вивчали англійську мову та потім поступили до одного з місцевих університетів.
Він також зазначив, що його дочки більше не є студентками МДУ і зараз живуть в орендованому будинку в західній частині Лондона.
"Це було шоком для дітей, які дізналися, що ми їх відправляємо звідси (з Росії) ... Для мене і моєї дружини це було дуже складним рішенням", - додав Лужков.
Говорячи про бізнес Батуриної, колишній мер Москви розповів, що якісь "близькі Кремлю" олігархічні структури вже націлилися на те, щоб відібрати її бізнес. Конкретних імен керівників цих структур він називати не став.
Водночас Лужков запевнив, що ані він, ані його дружина виїжджати з Росії не збираються.
"Я москвич, я народився в Москві, я патріот своєї країни. Від мене буде непросто позбутися. Чого мені їхати? Це було б подарунком тим можновладцям, хто мене ненавидить", - пояснив він свою позицію.
Лужков заявив, що Росія стала "країною колективного авторитаризму", а ті ознаки демократії, які все ще залишаються в ній, стрімко зникають.
"Режим поки ще далекий від тоталітарного, але тенденція зрозуміла", - дав свою оцінку російській політиці звільнений мер.
На запитання про те, хто стане наступним главою держави, Лужков відповів: "Президентом буде та людина, кандидатуру якого узгодить еліта. Який у країни вибір? Жодного".
Нагадаємо, Юрій Лужков був звільнений з посади мера Москви, на якій він пропрацював більше 18 років, наприкінці вересня. Президент Дмитро Мєдвєдєв сформулював причину звільнення як "у зв'язку з втратою довіри".
Екс-мер вже знайшов собі нову роботу – він став деканом факультету управління великими містами в Міжнародному університеті у російській столиці, який сам же свого часу і створив.
До свого звільнення Лужков був співголовою вищої ради правлячої партії "Єдина Росія" і ніколи публічно не критикував чинне керівництво країни. Про його вихід з партії стало відомо в день відставки - 28 вересня.
 
За матеріаламми: ТСН
Категорія: Світ | Переглядів: 389 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
Студентські протести в Лондоні обернулися погромами: 32 затриманих
Погода у Закарпатті та Ужгороді 22 листопада
Уряд ліквідував Держінспекцію по охороні землі
Таїландська авіакомпанія почала приймати на роботу бортпровідників-транссексуалів
Ужгород заклеїли наліпками: "Я ненавиджу це місто"
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...