«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 10:57:53

Головна » 2010 » Листопан » 24 » Малолітніх повій заборонять переслідувати



Малолітніх повій заборонять переслідувати
13:00:57

Замість покарання малолітніх повій, запропонували ввести покарання для батьків, які допускають залучення дітей до проституції

Партія регіонів пропонує звільнити дітей від 16 до 18 років від адміністративної відповідальності за заняття проституцією. Відповідний законопроект зареєстрував у парламенті депутат-регіонал Володимир Малишев.

Документом пропонується внести відповідні зміни до Кодексу про адміністративні правопорушення. Крім того, Партія регіонів запропонувала ввести покарання для батьків, які допускають залучення дітей до проституції.

"Метою прийняття закону є вдосконалення адміністративного законодавства України та приведення його у відповідність до міжнародних стандартів у сфері протидії торгівлі дітьми, дитячій проституції та дитячій порнографії та забезпечення найкращих інтересів дітей-жертв і свідків цих злочинів", - йдеться у пояснювальній записці до законопроекту.

У пояснювальній записці також зазначено, що чинне законодавство, яке дозволяє залучати до адмінвідповідальності за заняття проституцією дітей 16-18 років, суперечить міжнародним стандартам, які передбачають, що відповідальність за дитячу порнографію повинні нести ті, хто їх втяг у цю діяльність або користувався такими послугами.

Пропонується також посилити відповідальність батьків й осіб, які їх заміняють, за невиконання обов'язків відносно виховання дітей.

Законопроектом передбачається введення штрафу за ухиляння батьків від забезпечення необхідних умов життя, навчання й виховання дітей у вигляді громадських робіт від 20 до 30 годин або виправних робіт до місяця з відрахуванням 20% заробітку.

Крім цього, пропонується ввести відповідальність за ухиляння батьків від забезпечення безпеки дітей з метою недопущення їх залучення до проституції, створення й поширення порнографії, втягування в торгівлю людьми у вигляді громадських робіт від 40 до 60 годин або виправних робіт від 1 до 2 місяців з відрахуванням 20% заробітку.

Також у разі повторного ухиляння батьків від таких обов'язків протягом року після залучення їх до адміністративної відповідальності законопроектом передбачається покарання у вигляді виправних робіт від 2 до 3 місяців з відрахуванням 20% заробітку.

Зазначимо, нинішній Кодекс про адміністративні правопорушення передбачає покарання за заняття проституцією у вигляді попередження або штрафу від 5 до 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (85-170 гривень), повторне заняття проституцією протягом року після накладення адміністративного стягнення передбачає штраф від 8 до 15 мінімумів (136-255 гривень).
 
 
 
Категорія: Україна | Переглядів: 445 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Закарпаття: У Міжгір’ї хворі з усієї України навчалися самоконтролю та способу життя з діабетом
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...