«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 17:17:55

Головна » 2011 » Квітень » 7 » Матір Гонгадзе: Кучма не вбивав мого сина



Матір Гонгадзе: Кучма не вбивав мого сина
10:22:41
 
 
Матір Георгія Гонгадзе пані Леся вважає виклики Леоніда Кучми в прокуратуру комедією, яку комусь вигідно розігрувати, а екс-президента в смерті сина не звинувачує. Жінка вже не перший рік запевняє, що кістки і зуби на черепі, на який вказав Олексій Пукач, не належать її синові.

"Поки немає трупа, про яке вбивство може бути мова? Нехай покажуть мені справжні останки Гії. Це страшне шоу продовжують, щоб тримати один одного на гачку. За десять з половиною років цього кошмару помінялися три президенти і п'ять генпрокурорів, і ось аж шостий раптом порушує справу проти Кучми", - цитує її слова газета "Сегодня".

"Я екс-президента не ловила за руку і звинувачувати не можу. Як і не можу повірити, що він віддавав наказ вбити мого сина. Можливо, десь розлютився, ляпнув, що потрібно його вивезти за місто і зняти штани, а хтось цим скористався, щоб усунути Кучму. Усе було підлаштовано", - додала матір журналіста.

Пані Леся впевнена, що політикам вигідно жонглювати справою Гонгадзе. На її думку, третина успіху Ющенка свого часу була досягнута завдяки її синові.

"І далі продовжують грати його кістками", - нарікає вона. До речі, вона говорить, що вже давно не спілкується з Миколою Мельниченком. "Коли він зрозумів, що мене не можна ніяк використати, усі зв'язки припинилися. Ясно, що за ним хтось стоїть", - говорить Леся.

Як відомо, Генеральна прокуратура 21 березня порушила проти колишнього президента Леоніда Кучми кримінальну справу за перевищення владних повноважень. За даними слідства, Кучма давав незаконні розпорядження керівництву МВС, які призвели до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.
Записи колишнього охоронця екс-президента Миколи Мельниченка визнано речовими доказами у справах, порушених за вбивство Гонгадзе.
Робоча версія слідства у справі проти Кучми – що він доручив лише залякати Гонгадзе, а вбити журналіста з власної ініціативи зважився тодішній глава МВС Юрій Кравченко.
 
Джерело: http://tsn.ua
Категорія: Україна | Переглядів: 448 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
ФК “Закарпаття” оштрафували на 3 000 гривень
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
В Ужгороді пройде прес-конференція членів Національної спілки фотохудожників України
Корчму-музей “Деца у нотаря” в Ужгороді відвідає найсильніший у світі угорець
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...