«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 08:02:12

Головна » 2010 » Жовтень » 22 » Мер Ужгорода про анонси конкурентом теледебатів: "Десятирічний стаж куріння марихуани і нюхання кокаїну зіграв з тобою злий жарт..."



Мер Ужгорода про анонси конкурентом теледебатів: "Десятирічний стаж куріння марихуани і нюхання кокаїну зіграв з тобою злий жарт..."
09:12:36
 
Один із кандидатів у мерське крісло Микола Жолтані минулого тижня, розповсюдив містом заяву про «битву титанів» під девізом: «Жолтані проти Ратушняка». Діючий міський голова відповів.

Такий зітцен-трюк політичного ліліпута здивував навіть тих хто служив у армії. Це стосовно старого анекдоту про те що: «Хто служив в армії, - той в цирку не сміється».
 
Так от, реготали всі. Особливо ті, що добре знають шахрая Миколу. Однак, як кажуть, чого не буває, тому журналісти вирішили поцікавитися думкою Сергія Ратушняка з цього приводу. От якою була його відповідь: «Коля, твій десятирічний стаж куріння марихуани і нюхання кокаїну зіграв з тобою злий жарт. Власне за два роки, коли ти був директором «Боздоського» парку ти не збив двох лавиць і не поклав жодного квадратного метра бруківки. а зараз ти вирішив стати мером міста.
 
Твої претензії стосовно керування містом нагадують важку форму анозогнозії. Презентація твоєї клоунади цікава хіба що прихильникам циркового мистецтва та людям з гострим почуттям гумору. Але перед тим, як оголосити про так звану «Битву титанів» ти міг би для проформи надіслати візаві факсове повідомлення. Хоча в Ужгороді годі шукати серйозну людину, яка б погодилася на публічну дискусію з тобою. Тобі ж сказати нічого, окрім твоїх жартів на кшталт: «Чому у Зині чай жовтий? – та тому, що він зелений!» .
 
Відверто кажучи не уявляю про що з тобою можна вести публічний діалог, в якому б ти був дійсно компетентним. Якщо у слові з чотирьох літер, ти робиш помилку, і називаєш Зіну Зиною, то про що можна вести мову? Про травку і кокаїн? Тоді треба шукати співрозмовників чи опонентів у інших колах. Сьогодні у тебе практично немає бізнесу. Запам’ятай: ти програєш Приходько, Ти програєш Чучці, Погорєлову і Ратушняку. Ти не програєш тільки тим, хто не приймає участі у виборчих перегонах.
А взагалі, будь здоровий і не кашляй!»
 
clipnews.info
 
 

 

 


Категорія: Ужгород | Переглядів: 329 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
К Земле летят тысячи опасных астероидов
Офіційний курс валют на 2 липня
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...