«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 14:08:29

Головна » 2009 » Грудень » 2 » Микола Мельниченко: Спрут мафії і корупції своїми щупальцями охопив усе Закарпаття



Микола Мельниченко: Спрут мафії і корупції своїми щупальцями охопив усе Закарпаття
20:50:40
 
Мельниченко має питання до головного закарпатського «фронтовика» Бровді щодо наркоторгівлі в Ужгороді, а також оперативну інформацію на Стрижаків та Малиничів.
 
Колишній майор Держохорони при президентові Кучмі, голова партії Громадянський рух України Микола Мельничеко у середу прибув в Ужгород, за його словами, на запрошення закарпатців, які звернулися до нього за допомогою.
 
На зустрічі зі ЗМІ та ображеними силовиками людьми у прес-центрі «Нове Закарпаття» Микола Мельниченко розповів, що йому, офіцерові президентської охорони, спадало на думку «вбити Кучму», але розумів, що цим ситуацію в країні не змінити. Далі були диктофонні записи і викриття вищих ешелонів влади, які сколихнули Україну. Його записи пройшли експертизу і визнані автентичними, має й інші «цікаві» плівки, має посилену охорону, як свідок по справі, на якого очікують очні ставки та участь у судових засіданнях. Нині Микола Мельниченко очолює партію, скелет якої склали чесні офіцери, а за мету обрано боротьбу з корупцією.
 
З огляду на тотальну корупцію і продажність усіх гілок влади не виключає «вихід: брати вила». Його політична сила виступає за люстрацію влади, у 2005 році відмовився бути у списках Соцпартії. Спрут мафії і корупції своїми щупальцями охопив усю Україну, і Закарпаття не виняток.
 
На підставі власної оперативної інформації Микола Мельниченко зробив заяву: «Керівником мафії в Ужгороді є заступник прокурора Андрій Малинич. Його сім’я намагається залякати ужгородців, разом із бізнесменом Іваном Волошиним організовують злочинні схеми». Мельниченко повідомив, що після прес-конференції збирається «на екскурсію»: подивитися й зафіксувати численні палаци Малинича (до слова, той перебуває у кадровому резерві на мантію ужгородського судді), а також Стрижака. За оперативною інформацією, отриманою від колег зі спецслужб, родина голови Конституційного суду Стрижака, повідомив Мельниченко, причетна до збуту наркотиків і вже наступного дня він передасть усі отримані матеріали в СБУ.
 
Він наголосив, що має питання до Роберта Бровді, координатора «Фронту Змін» у Закарпатській області, щодо наркоторгівлі в Ужгороді. Постраждалі від беззаконня краяни, які прийшли на зустріч, заявляли про церковне рейдерство УПАЦ в Ужгороді, спроби рейдерського захоплення Школи здоров я, яка діє з 1994 року (на підставі сфальшованого підпису і сфальшованих документів відбирається приміщення), 2 300 кв. м. землі по вул. Електрозаводській тощо, проте не отримали жодного прокурорського реагування.
 
Чого дивуватися, якщо навіть офіційна заява міського голови Ужгорода Сергія Ратушняка про вимагання від нього хабара заступником прокурора Андрієм Малиничем, направлена до Генеральної прокуратури, залишилася без відповіді. Мельниченко пообіцяв жертвам правового свавілля перевірку Гепрокуратури, у якій, на його переконання, «ще не всі куплені». Він залучатиме юристів для допомоги тим, хто постраждали від Малинича і йому подібних, звертатиметься до правозахисних організацій та кандидатів у президенти, буде виносити на широкий загал виявленні злочини.
 
«Мельниченко не вирішить ваші проблеми за один раз, - сказав київський гість. - Не дозволяйте тримати себе за бидло. Якщо будете мовчати, все це буде продовжуватися далі і тоді не дивуйтеся, якщо завтра ваша квартира буде продана на аукціоні без вашого відома». Ужгородським рейдерам, корупціонерам, продажним силовикам він заявив: «Будете мати справу зі мною і моїми офіцерами, якщо будете ображати цих людей. До вас будуть застосовані адекватні дії і ви помиляєтеся, якщо думаєте, що цих людей немає кому захистити».
 
 
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 472 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Україна увійшла до Топ-5 країн Європи за рівнем насильства серед молоді
Українські моряки хитрощами вирвалися з піратського полону
У США ховають чорних кішок: у Halloween на них полюють сатаністи
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...