«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 05.05.2024, 23:06:13

Головна » 2009 » Вересень » 30 » Микола Русинко: «Якщо людина має мету, то весь всесвіт їй в цьому сприяє»



Микола Русинко: «Якщо людина має мету, то весь всесвіт їй в цьому сприяє»
16:49:34
 
Він - невгамовний ентузіаст і невтомний працівник. Нагороджений багатьма нагородами, як державними, так і особливо дорогими для нього – від Української Православної Церкви. Був визнаний одним із найвпливовіших людей краю. Двічі, Експертна Рада журналістів краю визнавала роботу «Карпатського мисливця» як кращого туристичного комплексу. І це все про людину, знану не тільки у краї, але і в Україні і за кордоном. Знайомтесь, директор туристично-оздоровчого комплексу «Карпатський мисливець» - Микола Русинко.

 

Туристи їдуть з комплексу, яким керує Микола Миколайович сповненими незабутніх вражень, які ще довго спонукатимуть їх до творчості, викликатимуть бажання ще і ще раз приїхати сюди. А гостей в комплексі перебувало надзвичайно багато. Варто лише згадати Президентів України - Леоніда Кравчука, Леоніда Кучму та Віктора Ющенка, Віктора Медведчука, Валерія Пустовойтенка, Георгія Кірпу, Анатолія Гриценка, Анатолія Кузьмука, Володимира Литвина, Віктора Черномирдіна. Зірок естради – Андрія Данилка, Філіпа Кіркорова, Ігора Кондратюка

 

- Миколо Миколайовичу, як виникла ідея відкриття туристичного бізнесу?

 

- Ідея, сама-по-собі, назрівала вже давно. Ми намагалися обрати таку діяльність, яка б була потрібна людям, і в той же час мала би попит на ринку нашого регіону. Створення комплексу «Карпатський мисливець» дало відповідь на всі поставлені питання і розвіяло сумніви з приводу того, чим займатися.

 

- А як довго ви в туристичному бізнесі?

 

- Відпочивально-оздоровчий комплекс «Карпатський мисливець» було відкрито у вересні 2003 року. Основною метою тоді було розвивати справжній туристичний бізнес з відповідною інфраструктурою. Причому він має бути різноманітним, варіативним, доступним і розрахованим на різні смаки та матеріальні можливості. Зрештою, відпочинок - це саме те, заради чого дійсно варто витратити час і гроші.

Кожен, хто приїжджає сюди, забуває про всілякі клопоти, негаразди та проблеми. Перед туристами гостинно відчинені двері нового ультрасучасного готелю площею 402 кв. м. Ця триповерхова споруда, збудована з червоної цегли, гармонійно вписується в навколишній ландшафт. Умови проживання та сервіс у готелі відповідають вимогам найвибагливіших клієнтів.

 

- З якими проблемами ви стикались на своєму шляху?

 

- В принципі, з проблемами стикаються всі підприємці, як при відкритті своєї власної справи, так і при її розвитку. Думаю, багато хто зі мною погодиться, що в нашій країні не досить досконала законодавча база. Це одна з таких важливих проблем, де незахищеними себе відчувають і підприємці, і в певній мірі споживачі, адже ніхто з них не застрахований від певних казусних ситуацій. Досі триває паперова тяганина про змінення цільового призначення землі, а взагалі, проблеми, які постійно виникають, я стараюся вирішувати.

 

- У минулому році ви наголосили в своєму інтерв’ю «НЕДІЛІ», що бізнес робити в Україні важко. А зараз яка ваша думка?

 

- Скажу як і тоді, що не можна. І це хвороба держави. Знову повернуся до минулорічного анекдоту. Один мужик яму копає, а другий одразу закопує. Американець дивиться, нічого не розуміє. «Навіщо ви це робите: один копає, а другий закопує?» Той, що закопує, каже: «Я не другий, я третій. Другий - Василь, він за горілкою побіг. А я, щоб без діла не стояти, роботу свою роблю». Отаке в нас діється. Я ще якось доживу, скільки Бог дасть, але дітей та онуків шкода.

 

- Яке ваше «золоте правило успіху»?

 

- Я вважаю, що відноситися до людей потрібно так, як би ти хотів, щоб вони відносились до тебе. Відповідно, коли я хочу, щоб до мене ставилися добре, я докладаю всіх зусиль, щоб люди, які приїхали у комплекс «Карпатський мисливець» залишились задоволені. Тому я прагну створити таку ауру, щоб всім було затишно та приємно, а завітавши до нас - у гостей зберігався гарний настрій на цілий рік. Думаю, що ніколи не варто зупинятись на досягнутому. В житті потрібно дотримуватись такого девізу: боротись і шукати, знайти і не здаватись.

 

- Щоб ви хотіли порадити підприємцям-початківцям?

 

- Якщо ти дійсно маєш якусь мету - потрібно до неї йти. Один відомий філософ колись сказав: «Якщо людина має мету, то весь всесвіт їй в цьому сприяє». Я на власному досвіді переконався, що ніякі перешкоди не варті того, щоб зупинитися на півдорозі. Всі починання - це золота середина та платинове продовження. Варто лише працювати та пам’ятати, що свій час потрібно розподіляти так, щоб завжди залишались вільні хвилини та сили на сім’ю. Я дуже люблю свою родину, а саме - маму, дружину Надію, з якою разом 35 років, сина Віталія, доньку Ірину та онуків - Стаса і Крістінку. Це найдорожче, що маю в житті…

 

І, наостанок, додамо, що цими днями, Микола Русинко відзначив свій День народження. Колектив «НЕДІЛІ» приєднується до усіх побажань, які лунають на адресу іменинника, та бажає Миколі Миколайовичу міцного здоров’я та сімейного добробуту. Нехай поруч з Вами завжди йдуть віра, надія, оптимізм і впевненість, а доля береже Вас від негараздів та бід, додає сил та натхнення!
 
Михайло НОСА, газета "НЕДІЛЯ"
 
 
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 590 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Лазерній корекції зору знайшли більш сучасну і безпечну заміну
Организм человека может сам вырабатывать лекарство от ожирения
На Марсі знайшли залишки гігантського озера
Ученые выяснили, что склонность к азартным играм передается по наследству
В сибирских школах будут преподавать китайский язык
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...