«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 11:32:30

Головна » 2009 » Листопан » 22 » Міліція повернула матері покинуту доньку, а вона її вбила



Міліція повернула матері покинуту доньку, а вона її вбила
15:35:47
Мати-наркоманка кинула свою дворічну доньку одну в чужій квартирі. Плач дівчинки почула сусідка, викликала міліцію. Доньку відвезли до лікарні, про те, що трапилося медики повідомили у відділ опіки та піклування Радянського району Красноярська (РФ).

Невідомо, з яких міркувань співробітники опіки вирішили повернути дівчинку матері. Умови життя малятка вони визнали "задовільними", а от той факт, що мати наркоманка, періодично надовго йде з дому разом з дитиною, чомусь не врахували. Через два місяці мати до смерті забила дочку за те, що дитина плакала, не хотіла лягати спати.
"На тілі дитини виявлені численні сліди забиття тіла та черепно-мозкової травми. У вбивстві підозрюється рідна мати дівчинки, щодо неї порушено кримінальну справу, - повідомляють у прокуратурі Красноярського краю. - Однією з причин загибелі дитини стало невиконання співробітником відділу опіки та піклування його посадових обов'язків. Відносно нього за ініціативою прокурора проводиться перевірка на наявність у його діях складу злочину за статтею "недбалість, що призвела по необережності до смерті людини".
У міліції, у відділі у справах неповнолітніх (ПДН) Радянського району, кажуть - про неблагополучну сім'ю дізналися тільки тоді, коли сталася трагедія.
"Чиновники з відділу опіки повинні були повідомити про неблагополучної сім'ї ще тоді, коли дівчинка потрапила до лікарні, - каже Олена Альберг, начальник ПДН Радянського району. - Ми взяли б сім'ю на контроль, перевіряли б, як мати ставиться до дівчинки. Спробували б допомогти, а в крайньому випадку - самі поставили б питання про позбавлення батьківських прав. Те, що сталося до цих пір не вкладається у мене в голові. Я сама приїжджала на той виклик, бачила дитину ... Це жахливо, я витримала тільки тому, напевно, що давно працюю в міліції. Оперативники наші відчували себе так само.
Матуся була з глибокого похмілля, або ще п'яною. "Я не хотіла, я не пам'ятаю", - казала щось недоладне. У квартирі був безлад. Але не сказати, що "бомжівська" атмосфера. На столі стояв комп'ютер, і, ось так він і врізався в мою пам'ять - акваріум з рибками".
У відділі опіки та піклування при адміністрації Радянського району, як і слід було очікувати, коментувати ситуацію відмовляються - до рішення суду або остаточних висновків прокуратури.
Нагадаємо, нещодавно жахлива трагедія сталася на Вінниччині. Батько вбив дворічного сина. Відрубав дитині голову, а рештки тіла заховав у грубку.
У день, коли сталося вбивство, чоловік прийшов додому напідпитку. У родині почалася сварка. Дружина пішла спати до родичів. У хаті залишився нетверезий Сергій та дворічний Максим.
Коли мати наступного дня зайшла до хати, побачила кров коло груби. Вона спитала чоловіка, звідки кров, проте той відповів, що не пам'ятає, бо спав п'яним.
Шукали малюка не довго. Побачивши кров, сільський голова викликав міліцію. Правоохоронці й витягли тіло хлопчика з відрубаною головою. Батько сховав у грубку навіть дитячі речі.
Вбивця розповів, що хлопчик прокинувся і почав плакати, за що й дістав по голові. Та цього здалося п’яному чоловікові замало. Він узяв малюка за ноги, й ударив головою об підлогу. Усвідомивши, що накоїв, вирішив сховати сліди злочину.
 
 
Категорія: Світ | Переглядів: 405 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
В Україні накопичено 35 млрд тонн відходів
Меркель нагородила художника, який малював карикатури на Мухаммеда
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...