«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 13:40:50

Головна » 2011 » Березень » 25 » Мукачівцям презентували нову техніку впорядкування сміття



Мукачівцям презентували нову техніку впорядкування сміття
15:01:42
 

Днями у Мукачеві відбулася цікава подія, яка привернула увагу багатьох її мешканців.

Презентація технологічної новинки товариства АВЕ-Мукачево, яке уже протягом року діє у нашому місті, а саме прес-контейнера марки Петтінгер зібрала і представників фірми, і представників влади, і городян, які з цікавістю роздивлялися зразки представленої техніки та слухали пояснення фахівців щодо їхнього застосування.

Запропонований увазі модельний ряд прес-контейнерів, вперше був презентований на міжнародній виставці комунального господарства у Мюнхені, у вересні минулого року. А сьогодні вони уже представлені мукачівцям. Дана техніка ефективно вирішує проблему зменшення та тимчасового зберігання відходів у місцях їх компактного накопичення. Це промислові підприємства, великі торгові центри, супермаркети…

«Сенсом їхнього придбання є не тільки заощадження виробничих витрат, а в першу чергу внесок у покращення екологічної безпеки довкілля та підвищення якості життя у місті», – підкреслила директор фірми АВЕ-Мукачево Марія Оленич.

Своє задоволення від події, яка відбулася висловив і представник фірми Петтінгер, адже, завдячуючи своєму найбільшому партнеру фірмі АВЕ, вони поширили діяльності на Україну, у Мукачево. Їхня фірма вже 30 років займається виробництвом пресувальних контейнерів, допомагає різним фірмам, населеним пунктам заощаджувати кошти при переробці відходів. Значний наголос було зроблено на тому, що нові технології, нові заощадження, будуть сприяти становленню екологічної безпеки країни, її входженню до кола країн, які займають передові позиції з цих питань.

Представник фірми АВЕ на Закарпатті, радник голови обласної державної адміністрації Олександр Карташов багато зробив для того, щоб передове підприємство, яка працює у дев’яти країнах Європи, стало серйозним партнером міської громади, щоб багатообіцяючі слова під час презентації про його заснування, перетворилися у серйозні справи повсякденної діяльності. «Ознайомившись з показниками прес-контейнерів фірма АВЕ прийняла рішення закупити шість таких контейнерів і 2 із них придбані для АВЕ-Мукачево. Привабливість цих контейнерів і технологічна, і екологічна, і економічна. Інвестуючи у нові технології, фірма інвестує в екологічну безпеку довкілля”, – підкреслив пан Карташов. Він також повідомив, що вже виготовлено 30 спеціальних контейнерів для селективного збору відходів, які будуть уже в квітні встановлені на десяти майданчиках міста. Тож наші сподівання про чисте місто поступово перетворюються у реальність, як і вислів «Єдиний світ», що його любить повторювати пан Петтінгер, власник однойменної фірми.

Відділ з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому

 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 390 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
Организм человека может сам вырабатывать лекарство от ожирения
В Закарпатье выросла промышленность и подупали сельское хозяйство с туризмом
Закарпатье готово принять Зимнюю Олимпиаду 2022 года
Германия стала победителем "Евровидения-2010"
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...