«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 30.04.2024, 08:25:05

Головна » 2009 » Вересень » 7 » МВС: губернатор Тернопільщини 4 місяці не виходив зі службової машини



МВС: губернатор Тернопільщини 4 місяці не виходив зі службової машини
13:08:41
Голова Тернопільської облдержадміністрації Юрій Чижмарь за офіційними документами за чотири місяці проїхав на своєму службовому автомобілі марки "Фольксваген" 265 тисяч кілометрів.

 

Про це свідчать результати перевірки використання службового транспорту в обладміністрації, яку проводила місцева міліція.

Як підрахували в управлінні МВС Тернопільщини, виходячи з кількості витраченого пального, керівнику області треба було щодня проїжджати 2150 км, рухатися 24 години на добу зі швидкістю 90 км. За таких умов неможливо було ані виходити з машини, ані заправляти її пальним, а під час руху - ремонтувати. Куди ділося списане пальне, правоохоронці встановлюють.

В ході розслідування виявили ще й інші порушення. Кілометраж здебільшого не відповідав відстаням до районів, куди планував, чи не планував поїздки чиновник. Місцезнаходження автомобіля не відповідало місцю перебування губернатора. На підтвердження висунутих звинувачень правоохоронці провели криміналістичну експертизу, згідно якої доведене несанкціоноване втручання в електронні блоки автомобіля "Мерседес Бенц", що вплинуло на різницю між показниками спідометра та фактичним пробігом, яка становила майже 66 тисяч кілометрів. Вказані факти свідчили про привласнення працівниками облдержадміністрації державного майна на суму майже 70 тисяч гривень.

За матеріалами управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю слідче управління порушило кримінальну справу за статтею 191 ч. 3 КК України – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Окрім цього керівництво ОДА не визнає заборгованих комунальному автотранспортному підприємству 750 тисяч гривень за надані послуги, використані понад ліміт. КАТП звернулося до суду, аби повернути витрати.

Нагадаємо, у квітні тернопільський губернатор Юрій Чижмарь попався на тому, що використовував незареєстрований службовий автомобіль, в багажнику якого міліція виявила ще три пари державних номерних знаків.
 
 
Категорія: Україна | Переглядів: 413 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
Британские врачи рекомендуют лечить наркоманов героином
Закарпаття: Відзнаки журналістам краю вручив губернатор Олександр Ледида
Стартовала третья акция "7 чудес Украины": Выбирают лучшие замки
Азаров скоротив понад 100 "зайвих" відомств при уряді
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...