«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 12.05.2024, 09:21:19

Головна » 2010 » Вересень » 9 » На «BEREG FEST» у винних діжках танцюватимуть незаймані дівчата



На «BEREG FEST» у винних діжках танцюватимуть незаймані дівчата
15:38:14
 
30 серпня в Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція оргкомітету 47-го Міжнародного фестивалю «Дружба без кордонів», який цього року отримав нову назву – «BEREG FEST».

«В основу фестивалю покладені багаті традиції та історія нашого гостинного краю, – розповів Володимир Гвоздьо, голова оргкомітету фестивалю, керівник маркетинг-студії «АРТРЕК». – Програму доповнено новими яскравими дійствами». За його словами, головні родзинки свята – урочиста костюмована хода та інтерактивне шоу «Старі традиції у новому тисячолітті». Зокрема, буде відновлено традицію першого віджимання винограду з нового врожаю незайманими дівчатами у винних діжках.

На гостей чекає рицарське шоу з міні-турніром, конкурсами і святковим посвяченням у рицарі найвправніших учасників. Відбудеться також фінальний футбольний матч за кубок Берегівщини. Серед спортивних новинок – відкритий чемпіонат Берегівщини з армреслінгу серед чоловіків та жінок. А на малечу чекають шоу мильних бульбашок, веселі вистави з клоунадою, аква-грим, «шоколадний фонтан». Кожна дитина долучиться до нової традиції – запускатимуть у небо талісман фестивалю на повітряних кульках із власними побажаннями.

Завершить дійство святковий концерт, в якому візьмуть участь танцювальні колективи, шоу-балет «Fire Fly» продемонструє видовищні бої вогняними мечами. Співатимуть і розважатимуть гостей гурти «Скрябін», «Брати Борисенки», «МС Hower».

Володимир Гвоздьо розповів, що фестиваль «BEREG FEST’2010» проходитиме вже 47 раз. Його було засновано 1963 року в рамках святкування днів добросусідства між Українською РСР та Угорщиною тодішнім керівником Берегівщини Миколою Семенюком. Цього року, з ініціативи Берегівської РДА та за підтримки Берегівської райради в основу його формату було покладено принцип відкритої участі, а головною ідеєю стало відродження давніх традицій.

Організатори найдавнішого фестивалю Закарпаття презентували нову концепцію фестивалю та його символіку. Допоміг це зробити спеціальний гість – лідер гурту «Скрябін» Андрій Кузьменко (Кузьма). «Дуже люблю всі ті речі, пов’язані з вином і виноробством, – розповів Кузьма. – Давно мріяв приїхати на Берегівщину».

За задумом організаторів, фестиваль «BEREG FEST’2010» буде презентовано під час туристичної виставки «Турєвроцентр» в Ужгороді. Звідси відправиться кортеж автівок – автопробіг за участі журналістів по Закарпатському винному шляху, кінцева зупинка – Берегово.
Під час автопробігу відбудеться дегустація вина у приватних виноробів, смакування традиційних страв, гостей поселятимуть у сільських садибах для популяризації можливостей Берегівського району в розвитку сільського зеленого туризму.

«А ще я очікую вибуху позитивних емоцій на фестивалі у Берегові, адже презентуватиму тут щось незвичне, що не показую зазвичай в інших містах, – зазначив Андрій Кузьменко. – Сподіваюся, всім сподобається оновлений «BEREG FEST». З любов’ю запрошую відвідати його всіх охочих!»

Фестиваль триватиме два дні – 25-26 вересня. Основні заходи відбудуться у центрі міста Берегово та на території спорткомплексу СК «Берегвідейк».
 
Категорія: Культура | Переглядів: 388 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
За кожен зайвий метр українців можуть змусити платити по 10 гривень
Завтра у західних областях України очікуються дощі
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...