«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 28.04.2024, 13:33:55

Головна » 2011 » Квітень » 7 » На прибирання Ужгорода запрошують бізнесменів та волонтерів



На прибирання Ужгорода запрошують бізнесменів та волонтерів
12:51:32
 
 
6 квітня в Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція членів оргкомітету акції «Чисте Місто», яка цього року триватиме в Ужгороді 9-16 квітня.

Вони повідомили, що акцію із загальноміського масштабного прибирання небайдужі ужгородці започаткували ще 2009 року, коли з міста було вивезено близько сотні машин зібраного сміття. "Наша мета, -- кажуть організатори, – не лише прибрати Ужгород, але й закликати усіх його мешканців поводитися так, щоб у всіх була змога жити у чистому місті". Підприємці уже до офіційного старту акції придбали бензопили і коси та організував бригаду, яка очищує від кущів і заростей набережні міста і прикордонну зону.

В ході акції діятимуть 15 локацій, де мешканці зможуть отримати пакети для сміття та рукавички, домовитися про командну роботу з прибирання. 15 координаторів наразі збирають інформацію про стан міста та інформуватимуть штаб, куди насамперед потрібно відрядити добровольців.

Для того, щоб придбати необхідний реманент, потрібні певні кошти, а також технічний ресурс. Кожного, хто має змогу допомогти, організатори просять звертатися за телефонами: 0990852996; 0980998170; 0634791047. Дзвонити можуть також мешканці, які готові співпрацювати і мають пропозиції щодо того, де необхідна допомога учасників акції.

Цьогоріч прибиратимуть і віддалені мікрорайони, особливу увагу приділять паркові "Під замком", де накопичилося сміття упродовж кількох років.
У ході акції "Чисте Місто" не тільки прибиратимуть. Наприклад, на набережній від транспортного мосту у напрямку Боздоського парку з'явиться ще одна алея сакур.

"Чисте Місто" – щорічна акція, мета якої залучити жителів міста до проблем благоустрою і прибирання міста.

Основним завданням акції є залучення максимальної кількості ужгородців до питань санітарного стану міста. Організатори також ставлять за мету повернути ужгородцям почуття відповідальності за чистоту міських вулиць, внутрішньоквартальних територій, і, що важливо, протистояти проявам вандалізму, неохайності, недбайливого ставлення до майна міської громади.
 
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 487 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Ужгород: Цьогоріч організатори Параду наречених очікують більше 100 учасниць
В Ужгородському національному університеті відзначили День Європи в Україні
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...